Fasanvägen 2 / Rådmansö - Västanvik / Gräddö / Norrtälje

Södervänd tomt i populära Västanvik, nära bad & båtplats!

Slutpris
375 000 kr
Driftkostnad
4 900 kr/år
Totalareal
2 044 kvm
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Fasanvägen såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Fasanvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö - Västanvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I omtyckta Västanvik ligger den här lättskötta och insynsskyddad natur-och trädgårdstomten om 2044 kvm, i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana.

En optimal villatomt/fritidshus med söderläge och bjuder på sol hela dagen. Detaljplanen för området gör det enkelt och smidigt att få bygglov och du får bebygga fastigheten med 80 kvm boyta samt 40 kvm uthus/garage.

Fastigheten ligger bara 15 minuter från stadskärnan och 1 timme från centrala Stockholm. Ett rofyllt fritidshus som det är bara att flytta in i och börja tillbringa somrar, högtider och helger i.

Del i Västanvik samfällighet som är en engagerad och aktiv förening. Till området hör en centrumanläggning med tillhörande klubbhus, boulebana, tennisbana och poolområde med 25 meters bassäng och barnpool som får disponeras av samfälligheten medlemmar se (http://vastanvik.se/).

Runt husknuten bara 400 meter ligger poolen och badsjön, en kort promenad bort finns badstränder och båtbryggor (2 km). Här har du nära till flera fina badställen, annars finner du omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd (2,5 km) med simskola och fantastisk kvällssol. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Ca 700 meter från huset stannar SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Varmt välkommen att åka ut och titta på tomten!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.