Fasanvägen 2

Fasanvägen 2

Slutpris

375 000 kr


Rådmansö - Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Fasanvägen 2


Slutpris
375 000 kr

Rådmansö - Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Södervänd tomt i populära Västanvik, nära bad & båtplats!

I omtyckta Västanvik ligger den här lättskötta och insynsskyddad natur-och trädgårdstomten om 2044 kvm, i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana.

En optimal villatomt/fritidshus med söderläge och bjuder på sol hela dagen. Detaljplanen för området gör det enkelt och smidigt att få bygglov och du får bebygga fastigheten med 80 kvm boyta samt 40 kvm uthus/garage.

Fastigheten ligger bara 15 minuter från stadskärnan och 1 timme från centrala Stockholm. Ett rofyllt fritidshus som det är bara att flytta in i och börja tillbringa somrar, högtider och helger i.

Del i Västanvik samfällighet som är en engagerad och aktiv förening. Till området hör en centrumanläggning med tillhörande klubbhus, boulebana, tennisbana och poolområde med 25 meters bassäng och barnpool som får disponeras av samfälligheten medlemmar se (http://vastanvik.se/).

Runt husknuten bara 400 meter ligger poolen och badsjön, en kort promenad bort finns badstränder och båtbryggor (2 km). Här har du nära till flera fina badställen, annars finner du omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd (2,5 km) med simskola och fantastisk kvällssol. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Ca 700 meter från huset stannar SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Varmt välkommen att åka ut och titta på tomten!


Driftkostnad
4 900 kr/år
Tomtarea
2 044 kvm
Såld
2019-11-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Fasanvägen såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Fasanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.