Storslättsvägen 29 / Rådmansö - Nabbo / Gräddö / Norrtälje

Ljuvlig trädgårdstomt med blomsteräng, nära badstrand, vedeldad bastu & båtplats!

Slutpris
2 325 000 kr
Boarea
44 kvm
Driftkostnad
27 552 kr/år
Tomtarea
2 205 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på storslättsvägen såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på storslättsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö - Nabbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En timme med bil från Stockholm och SL-buss hela vägen. Nära både sjö och hav! På härligt öppen sydväst vänd och solig trädgårdstomt om 2 205 kvm med egen blomsteräng och bara några hundra meter från Infjärden ligger det här sagolika fritidshuset om 3 rok. Ljus och öppen social yta med vacker murstock och Roslagsspisen, helt öppningsbara glasdörrar med utgång till stor härlig altan där solen strålar från morgon till kväll. I anslutning ligger det inglasade uterummet som blir husets fjärde och kanske mysigaste rum.

Huset på 63 kvm fördelas på ett helt nytt kök med all maskinell utrustning och en vacker köksö med god förvaring, vardagsrum med fin utsikt över trädgården och matplats intill fönster för 4-10 personer, två rymliga sovrum med fantastiska tapeter från Morris, Liberty och Ralph Lauren, båda med plats för dubbelsäng, ett fint badrum med dusch, handfat, toalett och bastu för 4-5 personer, ingång till hall via farstukvist .

På tomten finns en fin gäststuga om ca 10 kvm med plats för fyra bäddar. Intill finns också ett förråd med plats för trädgårdsredskap och cyklar samt en vedbod och kompost. Plan och fin natur/ängstomt i perfekt sydväst läge med sol hela dagen, äppelträd och svartvinbärsbuskar. Stora tillgängliga gräsytor, vackra syrener, björkar, massor av blommor, egen skogsdunge och blomsteräng.

Nära bad, promenadvägar och vacker natur! Möjlighet till båtplats, odlingsmark, gemensam vedeldad havsbastu i samfälligheten. Traditionsenligt midsommarfirande anordnas av föreningen där alla är välkomna!

En kort promenad bort finns en barnvänlig väl omhändertagen sandstrand vid Infjärden (sjö), i infjärden finns också mycket fisk för den som gillar att fiska. Havsbad, klippor, bryggor, båtplats och vedeldad bastu finns i Hummelsvik som ligger ca två kilometer bort som nås via mysig grusväg. Rådmansös egna fotbollsplan, Björkvallen ligger alldeles runt husknuten. Cykelanstånd till populära Gräddö ca 2,5 km med sin vackra skärgårdsmarina, där finns mataffär (ICA-Supermarket ombud för apotek och systembolag), gästhamn med båtmack, glasscafé, kajakuthyrning, gemytliga Kvarnudden med hemtrevlig restaurang och allsång. I Södersvik ca 6 kilometer bort finns omtyckta Rådmansöbageri, Skaparladan och Blomboden. På Rådmansö finns många nöjen som Samtorps gård med viltsafari och gårdens egna delikatessbutik. Passbåtar går från närliggande Räfsnäs ut till skärgårdsöarna Fejan med sjökorg (och camping!) och Lidö med sitt anrika värdshus.

Observera att SL-Buss går hela vägen, SL-buss 631 trafikerar närområdet. Busshållplats ca 1,3 km från huset. Gemensamt kommunalt vatten och avlopp samt fiber är dras i området via samfällighetsföreningen. Läs mer på föreningens hemsida https://nabbo.se/NSF-Start.aspx

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.