Västra stigen 1 / Gräddö - Fejan / Gräddö / Norrtälje

Ett paradis i vår finaste skärgård - Fejan!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
23 kvm
Totalareal
990 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-06
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Västra Stigen såldes av oss 2019-04-06. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Västra Stigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gräddö - Fejan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äkta sjötomt med pittoreska hus och ljuvlig vattenkontakt på attraktiva skärgårdsön Fejan! Sjötomt med stor potential och fantastisk utsikt över Själstensfjärden med kobbar och skär. I fjärran ser du även kryssningsfartygen passera över mäktiga Ålandshav. En högt belägen och underbar naturtomt med berg, gräsytor och träd. Fin strandlinje med berghäll, klippa och vacker stenstrand. I det pittoreska huset från 1930 finns ett enkelt kök, sällskapsrum med kakelugn, matrum och en fin punschveranda. Vidare på tomten finns en påbörjad bastu och lada med gott om förvaringsutrymme. Här kan du enkelt söka om förhandsbesked för båt- och badbrygga med segelbåtsdjup. Ett paradis i vår finaste skärgård som bjuder på ett friskt och klart havsvatten.

Runt fastigheten finns klippor, stora ängar, hästhagar och fina promenadvägar. Här bor du granne med omtyckta och populära sjökrogen Fejan, historiska vandrarhemmet från 1800-talet, gästhamnen och utomhusarrangören Fejan Outdoor.
Hit tar du dig enkelt ut med egen båt eller Waxholmsbolagets passbåt. Till gästhamn går reguljär båttrafik och gör Fejan till en lätt tillgängligt ö. På grannön Tjockö, en kort båt tur bort finns också matbutik och krog.

På Fejan bor folk både permanent och som fritidsboende, de pittoreska husen avlöser varandra med charmiga små vikar och bryggor. En sällsynt skärgårdsupplevelse som för tankarna till Saltkråkan, skärgårdens histora och andra gamla berättelser. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration