Västra stigen 1

Västra stigen 1

Slutpris

2 700 000 kr


Gräddö - Fejan— Gräddö— Norrtälje

Västra stigen 1


Slutpris
2 700 000 kr

Gräddö - Fejan— Gräddö— Norrtälje

Ett paradis i vår finaste skärgård - Fejan!

Äkta sjötomt med pittoreska hus och ljuvlig vattenkontakt på attraktiva skärgårdsön Fejan! Sjötomt med stor potential och fantastisk utsikt över Själstensfjärden med kobbar och skär. I fjärran ser du även kryssningsfartygen passera över mäktiga Ålandshav. En högt belägen och underbar naturtomt med berg, gräsytor och träd. Fin strandlinje med berghäll, klippa och vacker stenstrand. I det pittoreska huset från 1930 finns ett enkelt kök, sällskapsrum med kakelugn, matrum och en fin punschveranda. Vidare på tomten finns en påbörjad bastu och lada med gott om förvaringsutrymme. Här kan du enkelt söka om förhandsbesked för båt- och badbrygga med segelbåtsdjup. Ett paradis i vår finaste skärgård som bjuder på ett friskt och klart havsvatten.

Runt fastigheten finns klippor, stora ängar, hästhagar och fina promenadvägar. Här bor du granne med omtyckta och populära sjökrogen Fejan, historiska vandrarhemmet från 1800-talet, gästhamnen och utomhusarrangören Fejan Outdoor.
Hit tar du dig enkelt ut med egen båt eller Waxholmsbolagets passbåt. Till gästhamn går reguljär båttrafik och gör Fejan till en lätt tillgängligt ö. På grannön Tjockö, en kort båt tur bort finns också matbutik och krog.

På Fejan bor folk både permanent och som fritidsboende, de pittoreska husen avlöser varandra med charmiga små vikar och bryggor. En sällsynt skärgårdsupplevelse som för tankarna till Saltkråkan, skärgårdens histora och andra gamla berättelser. Varmt välkommen på visning!


Boarea
23 kvm
Tomtarea
990 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Västra Stigen såldes av oss 2019-04-06. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Västra Stigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.