Söderängsudden 4

Söderängsudden 4

Slutpris

7 200 000 kr


Fogdö— Grisslehamn— Norrtälje

Söderängsudden 4


Slutpris
7 200 000 kr

Fogdö— Grisslehamn— Norrtälje

Unikt boende i båthus

Unikt sjöställe i ett inrett båthus om 107 kvm boarea med utgång direkt till bryggan, samt biarea om 60 kvm med plats för en båt och förrådsutrymme på en stor sjötomt om totalt 6766 kvm varav 2680 kvm är en fin välskött trädgårdstomt.

Detta unika hus som saknar motstycke i den här delen av skärgården är byggt som ett båthus med plats för en stor båt mitt i huset med direkt anslutning från hallen. Bostadsdelen om 5 rum och kök har genomgående renoverats de senaste tre åren med bland annat nya ytskikt, nytt kök, nytt avlopp, nytt badrum samt gästtoalett, nya bryggor samt målning utvändigt, bara att flytta in och njuta. Planlösningen bjuder på hall, gästtoalett och allrum med utgång till bryggan på nedre plan och tre sovrum, badrum, vardagsrum och kök på övre plan. Från de flesta rummen i huset har man vacker sjöutsikt över Fogdöströmmen och en bit av horisonten mot Ålands hav. I båthusdelen ryms en större motorbåt, här finns även gott om plats till förvaring samt ett förrådsutrymme som kan inredas till bastu eller gästrum.

Den fina trädgårdstomten har plana gräsytor, lättskötta planteringar, fruktträd och avskärmande buskage. Här finns ett garage om ca 30 kvm för en bil, ett gästhus om ca 15 kvm samt ett uthus om ca 10 kvm. Allt samlat i en fin gårdsbild med möjlighet till ytterligare byggnation. Stora bryggdäck i söder/öster samt väster med sol från morgon till kväll och möjlighet att angöra större båt (segelbåt).

Från huset är det ca 2,5 km till sommaridyllen Grisslehamn med flera restauranger, marina, fiskehamn, minigolf, ICA, tennisbanor, seglarskola m.m. I Grisslehamn kan man även ta båten till Åland, bada på Havsbadens SPA, lära sig mer om författaren Albert Engström eller bara äta en glass på ångbåtsbryggan. Från huset är det ca 100 m till buss SL637 mot Stockholm och Norrtälje.

Välkommen till detta drömhus!


Boarea/biarea
107/60 kvm
Driftkostnad
23 017 kr/år
Tomtarea
2 680 kvm
Totalareal
6 766 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Söderängsudden såldes av oss 2020-08-18. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Söderängsudden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.