Mobackens väg 11

Mobackens väg 11

Slutpris

1 950 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Mobackens väg 11


Slutpris
1 950 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Två välskötta fritidshus 60+40 kvm

På en högt belägen, solig och mycket välskött natur/trädgårdstomt om 2173 kvm ligger detta fina välskötta och vinterbonade fritidshus om 60 kvm med ett fullutrustat gästhus om 40 kvm.

Huset har bra planlösning med möjlighet till tre sovrum, badrum med vattentoalett (vakuum), fint kök med matplats framför fönstret, och stort vardagsrum med braskamin och utgång till den stora altanen under tak. Här finns även ett rejält gästhus som passar perfekt för generationsboende med två sovrum, toalett utrymme, kök och vardagsrum med utgång till altan. På tomten finns även en friggebod om 10 kvm, ett vedskjul och ett utedass.

Den välskötta natur/trädgårdstomten har välordnade gångar, fina gräsytor som ansluter till de fina släta bergen i dagen. Här finns även två äppelträd, plommon, vinbär, fläder, syrener och en ordnad köksträdgård. Fin ordnad grillplats, vacker gärdsgård mot gatan och två infarter till tomten. Högt och soligt läge.

På området finns en gemensam pool som är mycket populär, här finns även en välordnad båthamn där det finns möjlighet till båtplats.

Möjlighet att överta inventarier


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
17 097 kr/år
Tomtarea
2 173 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-08-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mobackens väg såldes av oss 2016-08-16. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Mobackens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.