Norrgärdesvägen 179

Norrgärdesvägen 179

Slutpris

1 850 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Norrgärdesvägen 179


Slutpris
1 850 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Oslipad diamant

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus om 55 kvm optimalt beläget på en lättskött naturtomt om 2014 kvm 500m från bad och båthamn och ca 1,7 km från sommaridyllen Grisslehamn.

Huset har genomgående gedigna ytskikt som furugolv, furupanel och korkmattor samt en rejäl murad öppen spis med insats. Här finns två bra sovrum badrum med toa-thron toalett samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Solig förstukvist under tak i söderläge och en snickarbod/förråd på tomten.

Tomten ligger lugnt och vackert belägen men ändå nära både bad och båthamn. Här har lövträden fått fritt spelrum men tomten är plan och fin. Byggrätt enligt detaljplanen är 80 kvm för huvudbyggnad, 40 kvm för komplementbyggnad plus attefallshus och friggebod.

Från huset når man enkelt sommaridyllen Grisslehamn bara 1,7 km bort med stort utbud av restauranger, affärer, fiskehamn, Spahotell, Ålandsbåt och idrottsanläggningar.

Välkommen till Grisslehamn


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
14 450 kr/år
Tomtarea
2 014 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-06-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norrgärdesvägen såldes av oss 2024-06-10. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Norrgärdesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.