Öringsvägen 7

Öringsvägen 7

Slutpris

1 200 000 kr


Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Öringsvägen 7


Slutpris
1 200 000 kr

Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Fräscht och välvårdat vid härligt havsbad

Välkommen till detta fina sommarnöje om 42 kvm plus gästhus och garage på en stor plan trädgårdstomt om 2034 kvm med stora lättskötta gräsytor för lek och spel.

Huset bjuder på ett stort allrum och kök i öppen plan med stora fönster i söder och öster släpper in ljus och vita skåp och väggar ger en ljus och luftig känsla. Här finns matplats för fyra till sex personer, braskamin och kök med spis, kyl och diskbänk. Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum med förbränningstoalett (Cinderella), handfat och dusch. Huset har varit uppvärmt och nyttjat vintertid. Huset är anslutet till fibernät och har bredband

Den stora fina och insynsskyddade tomten har plana gräsytor för lek och spel, syrenbuskar, vinbär, äppelträd och ett litet trädgårdsland. Altan i soligt söderläge och en del naturtomt med blåbärs ris och insynsskyddande skog. På tomten finns även ett gästhus om ca 10 kvm samt ett garage/förråd om ca 30 kvm byggt 2008 med gjuten platta, och isolerad förrådsdel.

Fjällboholmar ligger ca 5 km från sommaridyllen Grisslehamn som har restauranger, affärer, ålandsbåt, SPA-hotell mm. I området finns en mycket välordnad föreningsanläggning med bla tennisbanor, fotbollsplan, lekplats, bastu, tvättstuga vattentoalett m.m. Här finns även ett vackert långgrunt havsbad och naturreservatet kring Tullviksbäcken att utforska. Inventarier kan ingå om så önskas.

Välkommen till Fjällboholmar!


Boarea
42 kvm
Driftkostnad
19 160 kr/år
Tomtarea
2 034 kvm
Rum
2 rum
Såld
2019-07-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Öringsvägen såldes av oss 2019-07-30. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Öringsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.