Själungsvägen 29

Själungsvägen 29

Slutpris

6 750 000 kr


Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Själungsvägen 29


Slutpris
6 750 000 kr

Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Äkta sjötomt i västerläge

Längst in på en återvänds väg, precis vid vattnet, på en äkta sjötomt i sydvästläge om 4885 kvm varav 1435 vatten ligger detta välvårdade fritidshus om 40 kvm med gästhus och uthus.

Den stora fina tomten ligger perfekt beläget helt privat längst in på en återvänds väg utan grannar på en udde i havet med vackra klapperstenstränder och klippor. Här finns även ett gästhus om ca 15 kvm, uthus/dass och ett lusthus på klipporna med milsvid havsutsikt. Här är det naturtomt med glesa tallar och granar, vackra klapperstensfält och klippor mot havet. Ett hundratal meter från huset ligger en vacker klapperstenstrand där man kan bada.

Huset rymmer sovrum, badrum, hall samt kök och vardagsrum med murad öppen spis. Från vardagsrummet når man den stora altanen i perfekt solläge med milsvid havsutsikt och trappor ner mot klipporna. Vatten från egen borrad brunn och uppvärmning via Luft/luft värmepump ger låga driftskostnader.

Från huset når man SL buss 637 ca 2,7 km bort och den fina åretruntöppna lanthandeln på Singö ca 3,7 km bort. Sommaridyllen Grisslehamn med stort utbud på restauranger, fiskehamn, museum, ålandsbåt och idrottsanläggningar ligger ca 10 km från huset. Här bor ni lugnt och avskilt med havet som granne i en underbart vacker havsnatur.

Välkommen till Singö!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
22 700 kr/år
Tomtarea
3 450 kvm
Totalareal
4 885 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2024-05-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Själungsvägen såldes av oss 2024-05-18. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Själungsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.