Sök Meny
Såld

VÄRMDÖ / Gustavsberg / Chamottevägen 15

Nyproducerad modern tvåa med öppen planlösning och härlig uteplats!

Välkommen till en välplanerad två med härlig uteplats. Här kan du sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Stilrent fullutrustat köket med mörka luckor, vitt kakel och vita bänkskivor. Rostfri kyl/frys och ugn, integrerad diskmaskin samt induktionshäll och mikrovågsugn. Bra sovrum med fönster mot den grönskande gården. Fräscht helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Vitt kakel och svart klinkergolv. Välkomnande hall med bra plats för kläder i garderober samt en säkerhetsdörr.

Ett perfekt boende, bara ett stenkast från den vackra hamnen. Lugnt, naturnära och skärgården runt hörnet samtidigt som du på ett par minuter tar dig till direktbussen som går till slussen på ca 25 minuter.

Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker 15 maj 2017. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Sponsrade länkar
VÄRMDÖ / Gustavsberg
Chamottevägen 15
Slutpris: 2 350 000 kr
Boarea: 43 kvm
Avgift: 2 882 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: nb
Såld: 2017-04-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Gustavsberg / Chamottevägen