Agnes Lagerstedts Gata 12

Agnes Lagerstedts Gata 12

Slutpris

3 900 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Agnes Lagerstedts Gata 12


Slutpris
3 900 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Med Fruängens kanske bästa utsikt tronar denna 3:a med balkongen i perfekt västerläge

Med Fruängens kanske bästa utsikt tronar denna magnifika 3:a! Här erbjuds en stilfullt renoverad trea med helt magisk utsikt, belägen högst upp i huset på sjunde våningen med både pålitlig hiss och milsvid utsikt över både hustak, trädtoppar och centrum. Balkongen är vänd i rakt västerläge vilket innebär sol större delen av dagen ända fram tills solnedgång. Här uppe på 7:e våningen bor du insynsskyddat och bli inte förvånad om dina vänner vill tillbringa nyårsafton här för att se hela himlen upplyst av fyrverkerier! Hörnlägenhet med väldisponerade rum i helt rätt storlek, stor och välkomnande hall med plats för flera garderober, två rymliga sovrum, modernt och exklusivt kök från Kvik , vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och stambytt, sobert badrum med badkar. Samtliga rum har genomgående fina ytskikt med genomtänkta detaljer. Internet och kabel-TV ingår i avgiften!

Föreningen är välskött och lagom stor för en trivsam sammanhållning.. Läget är perfekt på lugn återvändsgata med kortare gångavstånd, ca 200 meter till Fruängens centrum med all tänkbar service så som systembolag, ett flertal affärer, gym, T-bana och
flertalet bussar. Med t-bana tar det endast ca 14 min till Slussen.

Välkommen på visning av en bostad som kanske inte finns på marknaden alltför ofta.


Boarea
68 kvm
Avgift
3 920 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-09-03

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Agnes Lagerstedts Gata såldes av oss 2021-09-03. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Agnes Lagerstedts Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.