Bäckvägen 163

Bäckvägen 163

Slutpris

3 150 000 kr


Hägerstensåsen— Hägersten— Stockholm

Bäckvägen 163


Slutpris
3 150 000 kr

Hägerstensåsen— Hägersten— Stockholm

Stilren gavellägenhet högst upp med eldstad

Varmt välkommen till denna trevliga 2:a belägen i Hägersten, Stockholm. Lägenheten har genomgående högt i tak och stora, öppna sociala ytor. När du kliver in i hallen möts du av en öppen yta med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter, och härifrån når du även det fräscha, helkaklade badrummet. Vidare in i det välplanerade köket finns det utrymme för ett rejält matbord och även möjlighet att duka upp långbord vid tillställningar. Här finns bra med såväl arbetsyta som förvaring och den härligt turkosa väggen bakom arbetsbänken livar upp vilken grå och tråkig höstdag som helst. I det rymliga vardagsrummet får du plats med en stor soffgrupp med tillhörande möblemang, och varför inte en mysig fåtölj att krypa upp framför eldstaden en kylig vinterdag? Från vardagsrummet når du även bostadens balkong i soligt söderläge där du istället kan njuta till fullo av de varma sommardagarna. Sovrumsfönstret vetter, precis som balkongen, mot föreningens lugna innergård, och i sovrummet får du plats med dubbelsäng och ytterligare garderober utöver de två inbyggda som redan finns.

Här har du möjligheten att bo mycket centralt i en stabil förening med mycket god ekonomi och låg avgift. Det finns även möjlighet att hyra parkering precis utanför huset för endast 100 kr/mån, och det är ingen kö! Precis utanför bostaden finner du även busshållplats, och det är ca 10 minuters promenad till tunnelbanestationerna Axelsberg, Örnsberg, Hägerstensåsen och Telefonplan. Inom gångavstånd når du även flertalet matbutiker och restauranger. En kort promenad bort når du Vinterviken med båtklubbar, badplatser och trevliga promenadstråk. I området finns även flertalet trevliga parker, skolor och förskolor.


Boarea
54 kvm
Avgift
2 200 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-08-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.