Doktor Widerströms gata 14 / Fruängen / HÄGERSTEN / Stockholm

Kvadrat smart etta med låg avgift!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
25 kvm
Avgift
1 958 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Doktor Widerströms Gata såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i HÄGERSTEN samt även på Doktor Widerströms Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna yteffektiva och kvadratsmarta 1:a i populära Fruängen. Lägenheten bjuder på ett lättmöblerat rum med parkettgolv och sovalkov där du lätt kan få undan sängen samt även en rymlig klädkammare. Rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti högt upp från gatan utan insyn. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, ugn och spis samt ovan diskbänken pryds väggen av fin mosaik kakel i svart-grå kulör med flertalet köksskåp för god förvaring. Helkaklat badrum med en tvättmaskin. Du får även Kabel-Tv med 18 kanaler via Canal digital för endast 50 kr/månad.

Här bor du nära Fruängen centrum där du hittar ett flertal affärer, gym, delikatessbutiker och systembolag. Med tunnelbana till slussen tar det 15 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.