Doktor Widerströms Gata 8 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 110 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 739 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Doktor Widerströms Gata såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Doktor Widerströms Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående etta med rymligt kök och fräscht badrum bara fem minuters gångväg till tunnelbana! Hallen har gott om förvaring med garderober och inbyggda skåp plus en klädkammare med plats för stort som smått. Ljust vardagsrum med en alkovdel där sängen har sin naturliga plats. Fräscht badrum med fönster, duschhörna, vägghängd WC och uttag för tvättmaskin.

Föreningen har genomfört många stora renoveringar. Dessutom är belåningen knappt 1600 kr/kvm vilket gör att föreningens ekonomi är mycket god.
Flera butiker och restauranger i närheten och på fem minuter är du i Fruängens Centrum med tunnelbana och service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.