Lotta Svärds Gränd 12 / Fruängen / Hägersten / STOCKHOLM

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 317 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lotta Svärds Gränd såldes av oss 2018-02-22. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Lotta Svärds Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus gaveltrea i högt läge med inglasad balkong, 8-10 minuters gångväg till T-bana! Läget gör att lägenheten flödar av ljus från tre håll och med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger känslan av rymd och ett socialt boende. Vår, sommar och höst blir den inglasade balkongen till en egen liten oas, där man kan njuta av solen, ta en fika och odla kryddor, grönsaker och vackra blommor. Sommartid kan du även njuta av lyxen att bada i föreningens pooler. Rymligt badrum med egen tvättmaskin och tumlare. Ett extra rum med fönster finns och kan användas till arbetsrum eller en lyxig walk-in closet. P-platser utanför huset med kort kö.

Utmärkta kommunikationer med 10 minuters gångväg till T-bana som tar dig till city på 15-20 minuter. Två minuter till hållplats där buss 163 och 173 går mot bl a Älvsjö station och Kungens Kurva. Bekvämt avstånd till flera restauranger och matbutiker samt trevliga Långbro park.

Välkommen till en ljus visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration