Midsommarvägen 60 / Midsommarkransen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
3 068 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Midsommarvägen såldes av oss 2020-03-28. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Midsommarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Midsommarkransen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset och helt utan insyn finner ni denna ljusa hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck och balkong med milsvid utsikt över trädtoppar och takåsar. Originalparkett och charmiga detaljer från husets byggår 1944 skapar härlig karaktär. Socialt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Det charmiga retroköket med vita snedställda köksskåp och trätiljor på golv skapar en hemtrevlig känsla. I sovrummet finns gott om plats för 140 cm säng. Hall med förvaring i flera inbyggda garderober. Helkaklat duschrum med fönster. På detta lugna läge i omtyckta Midsommarkransen kan man promenera längs gatorna med 1940-tals hus och upptäcka områdets fina utbud av restauranger, caféer och butiker samt den rogivande Svandammsparken. Tunnelbanan som på ett par minuter tar dig innanför tullarna nås genom en kort promenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Midsommarkransen

Att bo i Midsommarkransen

Ett mysigt område nära stan och natur

Midsommarkransen är ett populärt och mycket expansivt område som ligger i stadsdelen Hägersten. Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring förra sekelskiftet. Det är ett omtyckt område tack vare sitt centrala läge strax utanför tullarna.

Blandad bebyggelse

Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur som exempelvis den lummiga Svandammsparken och bostäderna är en blandning av lägenheter och villor.

Service i området

I området finns flertalet restauranger och uteserveringar. Midsommarkransen är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer med lekparker och plaskdamm samt förskolor, grundskolor och ett gymnasium. I centrum finns ett gott utbud av charmiga småbutiker, designbutiker och mataffärer. Här finns också apotek, bank och vårdmottagningar.

Välkommen till din lokala mäklare i Midsommarkransen!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.