Midsommarvägen 21 / Midsommarkransen / Hägersten / Stockholm

Ljus och fin 2:a med balkong!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
3 120 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Midsommarvägen såldes av oss 2020-08-06. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Midsommarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Midsommarkransen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och fin 2:a med perfekt läge i "Kransen". Originalparkett och charmiga detaljer från husets byggår skapar härlig karaktär. Socialt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp och här har man utgång till balkong. Det tuffa köket i vitt och svart med matchande schackrutigt linoleumgolv erbjuder goda arbetsytor. I sovrummet finns plats för 140 cm säng. Hall med förvaring i flera inbyggda originalgarderober. Helkaklat badrum med fönster. Från balkongen och sovrummet har man utsikt mot föreningens trivsamma gård som är en gammal trädgårdstomt med fruktträd, boulebana och grillplats
Midsommarkransen som också kallas för "lilla Södermalm" är känd för sin mysiga småstadskänsla med små butiker, vackra sekelskifteshus och gamla villor. Området bjuder på generöst tilltagna grönområden samtidigt som ett bra utbud av affärer, restauranger och caféer, på ett bekvämt gångavstånd från lägenheten. Svenska Sushi- och Hamburgerköket samt restaurang Landet har blivit stora favoriter såväl för de lokalt boende som utomstående. Svandammsparken är perfekt för en picknick. Vill du ta dig vidare in till stadskärnan är det endast ett par minuters promenad till närmsta tunnelbanestation och Slussen når du på cirka tio minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Midsommarkransen

Att bo i Midsommarkransen

Ett mysigt område nära stan och natur

Midsommarkransen är ett populärt och mycket expansivt område som ligger i stadsdelen Hägersten. Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring förra sekelskiftet. Det är ett omtyckt område tack vare sitt centrala läge strax utanför tullarna.

Blandad bebyggelse

Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur som exempelvis den lummiga Svandammsparken och bostäderna är en blandning av lägenheter och villor.

Service i området

I området finns flertalet restauranger och uteserveringar. Midsommarkransen är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer med lekparker och plaskdamm samt förskolor, grundskolor och ett gymnasium. I centrum finns ett gott utbud av charmiga småbutiker, designbutiker och mataffärer. Här finns också apotek, bank och vårdmottagningar.

Välkommen till din lokala mäklare i Midsommarkransen!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.