Radiusbacken 6 / Telefonplan/Midsommarkransen / Hägersten / Stockholm

Bästa läget nära T-bana, inglasad balkong, öppen planlösning, pool i välskött förening

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 454 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radiusbacken såldes av oss 2020-03-29. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Radiusbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Telefonplan/Midsommarkransen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fönsterpartiet släpper in ett härligt ljus i hela bostaden. Planlösningen är att beteckna som den bästa eftersom vardagsrum, kök, matplats och balkong hänger samman, det är här vi spenderar vår mesta vakna tid med vänner och bekanta. Genomgående trägolv, helkaklat badrum med fönster, tvättmaskin och plats för badkar. Sovrummet har plats för bred dubbelsäng och klädkammaren rymmer så mycket av kläder och förvaring. Tidlöst, modernt kök med utmärkta beredningsytor, förvaring, helt klart matkonstnärens ögonsten. Dessutom matplats intill köket eller i vardagsrummet så gästerna kan koppla av inför middagslagningen. Ungt hus med pool på gården i ett outstanding läge i aldrig sinande populära Telefonplan/Midsommarkransen som erbjuder livskvalitet där serviceutbudet, grönområden, restauranger, biograf och mer skapar ett levande område intill staden. Välkommen till visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.