Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Hägersten - Västertorp / Slalomvägen 24, 1 tr

Solig, fräsch och fin, ytterst välplanerad trea med balkong i sydväst

Ljus och härligt solig, ytterst välplanerad trea med fönster i två väderstreck. Hemtrevlig och fräsch bostad som känns större än den är, med genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv. Luftigt vardagsrum med balkong i perfekt sydvästläge. Modernt kök med vita, speglade luckor och bänkskiva i valnötsmönstrad laminat med brunmelerat, skifferliknande kakel ovanför. Komplett utrustat med rostfria respektive integrerade vitvaror och plats för matbord för 4-6 personer. Två stora sovrum som ligger åtskilda från varandra och som båda har plats för dubbelsäng samt helkaklat badrum med badkar och vädringsfönster. Trivsam hall med hatthylla, skjutdörrsgarderob och liten klädkammare samt säkerhetsdörr.

Större förening som gjort alla stora renoveringar och har bredband via fiber indraget. I föreningen finns parkeringsplatser, gym och tre tvättstugor varav den närmaste i samma port. Grön och lummig innergård med blommor, träd, grillplatser och lekplats. Roliga parkleken Lugnet ligger på kort gångavstånd. Två förråd på entréplan hör till lägenheten. Endast ca 250 meter till tunnelbanestation Hägerstensåsen som tar dig till city på cirka en kvart.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Hägersten / Västertorp
Slalomvägen 24, 1 tr
Slutpris: 3 700 000 kr
Boarea: 65 kvm
Avgift: 3 664 kr/mån
Driftkostnad: 480 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-24
Charlotta Wagell Ansvarig mäklare
Charlotta Wagell
Mäklarhuset Liljeholmen
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Hägersten / Slalomvägen