Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Hägersten - Västertorp / Slalomvägen 24, 1 tr

Solig, fräsch och fin, ytterst välplanerad trea med balkong i sydväst

Ljus och härligt solig, ytterst välplanerad trea med fönster i två väderstreck. Hemtrevlig och fräsch bostad som känns större än den är, med genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv. Luftigt vardagsrum med balkong i perfekt sydvästläge. Modernt kök med vita, speglade luckor och bänkskiva i valnötsmönstrad laminat med brunmelerat, skifferliknande kakel ovanför. Komplett utrustat med rostfria respektive integrerade vitvaror och plats för matbord för 4-6 personer. Två stora sovrum som ligger åtskilda från varandra och som båda har plats för dubbelsäng samt helkaklat badrum med badkar och vädringsfönster. Trivsam hall med hatthylla, skjutdörrsgarderob och liten klädkammare samt säkerhetsdörr.

Större förening som gjort alla stora renoveringar och har bredband via fiber indraget. I föreningen finns parkeringsplatser, gym och tre tvättstugor varav den närmaste i samma port. Grön och lummig innergård med blommor, träd, grillplatser och lekplats. Roliga parkleken Lugnet ligger på kort gångavstånd. Två förråd på entréplan hör till lägenheten. Endast ca 250 meter till tunnelbanestation Hägerstensåsen som tar dig till city på cirka en kvart.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Hägersten / Västertorp
Slalomvägen 24, 1 tr
Slutpris: 3 700 000 kr
Boarea: 65 kvm
Avgift: 3 664 kr/mån
Driftkostnad: 480 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hägersten / Slalomvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.