Sparbanksvägen 14 / Hägerstensåsen / Hägersten / Stockholm

Vindsvåning med Takterass! - Möjlig 2:a!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 267 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sparbanksvägen såldes av oss 2019-07-17. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Sparbanksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägerstensåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna toppfräscha vindsvåningen med 2 takterasser, härlig vy över takåsarna och grönskan!

Lägenheten har vattenburen golvvärme i alla rum, högklassiga materialval i både kök och badrum som ger en känsla av lyx. Lättmöblerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att lägenheten blir social. De stora glasdörrarna ut till terrasserna ger lägenheten gott om ljus. Praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng och gott förvaring. För den som vill går det att dela av alkoven till en 2 rum och kök.

Fastigheten är belägen i Hägerstensåsens centrum med närhet till allt! Fastigheten har försetts med ett FTX ventilationssystem som återvinner värmen från frånluften och värmer upp tilluften vilket gör att föreningen sparar pengar på uppvärmningen.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.