Lövkojsgränd 7

Lövkojsgränd 7

Slutpris

1 780 000 kr


Hässelby— Stockholm

Lövkojsgränd 7


Slutpris
1 780 000 kr

Hässelby— Stockholm

Trevlig tvåa med balkong i perfekt söderläge!

Stig in i drömboendet som välkomnar dig med öppna armar! Denna fantastiska lägenhet har allt du kan önska dig och mer därtill. Ett rymligt och ljust vardagsrum tillsammans med ett modernt kök utgör hjärtat av detta hem, perfekt för underbara stunder med familj och vänner. Det stora sovrummet erbjuder gott om plats och smart förvaring, skapat för att tillfredsställa dina behov på bästa möjliga sätt.

Med genomgående parkettgolv och fräscha målade väggar är varje vrå av denna bostad noga designad för att skapa en känsla av harmoni och välbehag. Slå dig ner på den härliga balkongen, som sträcker sig över cirka 10 kvadratmeter och är placerad i det optimala söderläget, där du kan njuta av solens strålar och den pittoreska utsikten över villastaden.

Men det är inte bara själva bostaden som imponerar - dess läge är lika oslagbart. Beläget i de lugna Lillys kvarter, har du direkt tillgång till allt du behöver i vardagen, från butiker och restauranger till praktiska serviceinrättningar i Åkermyntans centrum. Och med charmiga grönområden, en golfbana och vackra badplatser i närområdet, erbjuder detta område en livsstil fylld av komfort och möjligheter.

Välkommen att kontakta mig för frågor eller boka dig inför visning!
Gabriel Nordenhaag
Mäklarhuset
Tele: 072-363 51 66


Boarea
49 kvm
Avgift
3 184 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-05-24

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Lövkojsgränd såldes av oss 2024-05-24. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Lövkojsgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.