Svandammsvägen 17A

Svandammsvägen 17A

Slutpris

2 900 000 kr


Midsommarkransen— Hägersten — Stockholm

Svandammsvägen 17A


Slutpris
2 900 000 kr

Midsommarkransen— Hägersten — Stockholm

Optimal tvåa med smart planlösning, citynära läge och nära till tunnelbanan!

En charmig och välplanerad tvåa i populära Midsommarkransen! Denna lägenhet är redo för inflyttning med härligt ljus från flera fönster, en rymlig balkong som fångar solen perfekt och alla moderna bekvämligheter. Lägenheten är smart designad med öppen planlösning och gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom har du allt du behöver inom räckhåll, från mataffärer och mysiga caféer till tunnelbanan som tar dig till Södermalm på nolltid.

Välskött bostadsrättsförening som klassas som äkta och äger sin mark. Under åren 2013-2014 genomgick fastigheten en omfattande renovering, inklusive byte av vatten- och avloppsstammar, elstambyte, samt renovering av fasad, tak och fönster. I källarplanet finns en tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Det finns dessutom en tvättmaskin installerad i lägenheten.

Här bor du centralt och nära till allt det bästa i Midsommarkransen. Välsorterad Coop butik rakt över gatan som har öppet till 23. Svandammsvägen utgör en slags mittpunkt i stadsdelen, numera extra fin när torget som tidigare kallades Skvallertorget har rustats upp. I kvarteren ligger flertalet restauranger, bageri, caféer, vintagebutiker, ateljéer och den alldeles egna biografen Tellus! Här bor du naturnära med vackra promenadstråk och bad vid Örnsbergs klippor och mysiga Vinterviken.

Tillträde är flexibelt.
Kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
31 kvm
Avgift
2 494 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2024-06-25

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Svandammsvägen såldes av oss 2024-06-25. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Svandammsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.