Torsten Alms Gata 7

Torsten Alms Gata 7

Slutpris

2 725 000 kr


Aspudden - Hägersten— Hägersten— Stockholm

Torsten Alms Gata 7


Slutpris
2 725 000 kr

Aspudden - Hägersten— Hägersten— Stockholm

Välplanerad 1:a med generös balkong omgiven av grönska!

Välplanerad 1:a med generös balkong omgiven av grönska i en mycket lågt belånad förening! Den inbjudande hallen erbjuder avhängning direkt till vänster om entrén samt gott om förvaring via en inbyggd walk-in-closet till höger. Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om utrymme för soffa, mediamöbel, dubbelsäng och matplats. Den generösa balkongen finner ni bakom en klassisk dörr med glasparti. Här har ni ett relativt fritt läge utan något hus eller någon gata framför er, vilket gör att bostaden känns insynsskyddad. Plats finns för bord och stolar med utsikt mot Aspuddsparken. Bostadens kök är fullutrustat och har fönster, vilket bidrar med både ett trevligt ljusflöde. Här finns även diskmaskin. Det helkaklade badrummet är fräscht, nyligen stambytt och har tvättmaskin. Till bostaden hör två förråd på samma våningsplan.

Brf Torsten Alm 5-17 är en äkta förening som omfattar 52st lägenheter, varav 4st upplåts som hyresrätter, dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Utöver detta finns 4st lokaler som ger intäkter till föreningen. Föreningen har mycket god ekonomi och enligt årsredovisningen från 2021 var belåningen/kvm endast 2072kr/kvm. Husen är K-märkta, vilket innebär att de anses vara kulturhistoriskt värdefulla, dessutom är fastigheten fullvärdeförsäkrad i Trygg-Hansa där bostadsrättstillägg ingår. Föreningen har en gästlägenhet som kan hyras av medlemmarna för 300 kr/dygn, perfekt om du har familj eller vänner som bor långt bort och vill sova kvar. Denna förening har de stora renoveringarna bakom sig så som exempelvis stambyte och fasadrenovering 2001.

Här bor du i ett lugnt och naturnära läge i Aspudden. Precis intill bostaden ligger Aspuddsparken som är en av de största parklekarna med djur i Stockholm där flera aktiviteter tar plats. För den badsugne ligger Örnbergets bad inte långt från bostaden. En badplats som är mycket populär sommartid. Med en kortare promenad når du Aspudden centrum som har all tänkbar service. Här finns livsmedelsbutiker, caféer, restauranger, frisör och bibliotek bland annat. Från Aspuddens centrum är kommunikationen god med både bussar och tunnelbanans röda linje.

Välkommen på visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
1 931 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
NB (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.