Norrkullavägen 8

Norrkullavägen 8

Slutpris

1 300 000 kr


Norrby— Hallstavik— Norrtälje

Norrkullavägen 8


Slutpris
1 300 000 kr

Norrby— Hallstavik— Norrtälje

Hemtrevligt fritidhusradhus i permanentstandard i vacker idyll vid Väddö viken!

Varmt välkommen till sommaridyllen Norrby med vacker grönska och beläget alldeles vid fagra Väddö viken. Charmigt fritidsradhus som går att nyttja året om med stilfulla och klassiga inslag som ger huset den perfekta sommarcharmen.

Huset är fördelat på ett plan och erbjuder ett praktiskt kök med matplats i lantlig stil. Spatiöst och stilfullt helkaklat badrum med praktiskt tvätthörna med tork-tvättmaskin med arbetsbänk ovan. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till altanen, 2 sovrum varav ett i anslutning i hallen och vidare möter du det gedigna "master bedroom". Stort allrum med mysfaktorn braskamin med insats samt utgång till det trevliga inglasade uterummet. Helkaklad gäst wc i anslutning till hallen.

Huset har tagits väl om hand av ägarna, läs mer under renoveringar. Plan och lättskött trädgårdstomt. Här finns gott om plats för odling och lek på tomten

Området Norrby ligger fint vid vattnet längs Väddö viken. Med närhet till både natur och hav är Norrby en perfekt utgångspunkt för utflykter. Möjlighet till att hyra båtplats på bekvämt avstånd för en fin båttur når du sommaridyllerna Väddö och Grisslehamn. Väddö viken erbjuder vacker natur, bra fiskevatten och flera trevliga utflyktsmål.

På bekvämt cykel eller gångavstånd kommer man till välskötta och uppskattade Bergby badplats. Vid Bergby Gård finns Bed & Breakfast, padel, solljusterapi och musikkvällar.
På 10 minuter kommer man till vackra Grisslehamn med populärt spahotell samt Eckerölinjens Ålandsfärja, även Älmsta nås på 10 minuter med stor Ica-butik och 18 håls golfklubb.
Närmsta skola och förskola ligger i Grisslehamn. Kommunikation finns lättillgänglig via buss, bussen går från vägen ca 1,8 km från huset till Hallstaviks busstation, där går det bussar till Norrtälje och Stockholm.

Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav och ligger drygt en kvarts bilfärd bort. Uppsala ligger bara på ungefär en timmes pendlingsavstånd. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter.
I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX bana, speedway arena och golfklubb.
Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde enligt överenskommelse (flexibelt) - Varmt välkommen att höra av dig vid intresse eller boka dig för visning!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
16 561 kr/år
Tomtarea
394 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2022-12-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norrkullavägen såldes av oss 2022-12-20. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Norrkullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.