Bergboövägen 18B

Bergboövägen 18B

Slutpris

1 250 000 kr


Bergby— Hallstavik— Norrtälje

Bergboövägen 18B


Slutpris
1 250 000 kr

Bergby— Hallstavik— Norrtälje

Avstyckat skärgårdshemman

Avstyckat skärgårdshemman med två stora bostadshus om ca 140 respektive ca 160 kvm med stort renoveringsbehov på en stor fin trädgårdstomt om ca 7897 kvm under avstyckning.

Det röda huset som är i bäst skick disponeras som två lägenheter om 3 respektive 2 Rum och kök, där båda har fungerande kök och badrum med vattentoalett. Huset ligger vackert beläget med utsikt över en fågelsjö och vacker natur och har fin äldre charm bevarad.

Det vita huset är något större men är också i något sämre skick, här krävs omfattande renovering. Huset disponeras med 5 stora rum och ett stort charmigt bondkök. Även här har man vacker utsikt över fågelsjön och den fina gårdsbilden.

På tomten finns också ett stort garage/ladugård om ca 230 kvm med två portar, gjuten platta med smörjgrop, och loft samt vidbyggt vagnslider om ca 100 kvm och uthus/garage om ca 80 kvm.

Stor trädgårdstomt med fina gräsytor för lek och spel, uppvuxen trädgård med ordnad uppfart till husen och de stora ekonomibyggnaderna.

Närhet till buss 643 som trafikerar Älmsta/Hallstavik samt badplats och båtplats vid Väddöviken. Till sommaridyllen Grisslehamn är det ca 7 km och 10 km till Älmsta som erbjuder välsorterad ICA supermarket, skolor, affärer, restauranger, vårdcentral och apotek.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, tillträde sker när avstyckningen vunnit laga kraft. Möjlighet finns att ansluta vatten och avlopp till befintlig gemensamhetsanläggning på Bergby gård.

Välkommen på visning


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
24 500 kr/år
Tomtarea
7 897 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Bergboövägen såldes av oss 2020-06-03. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Bergboövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.