Bergboövägen 18B / Bergby / Hallstavik / Norrtälje

Avstyckat skärgårdshemman

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
24 500 kr/år
Tomtarea
7 897 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på bergboövägen såldes av oss 2020-06-03. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på bergboövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Avstyckat skärgårdshemman med två stora bostadshus om ca 140 respektive ca 160 kvm med stort renoveringsbehov på en stor fin trädgårdstomt om ca 7897 kvm under avstyckning.

Det röda huset som är i bäst skick disponeras som två lägenheter om 3 respektive 2 Rum och kök, där båda har fungerande kök och badrum med vattentoalett. Huset ligger vackert beläget med utsikt över en fågelsjö och vacker natur och har fin äldre charm bevarad.

Det vita huset är något större men är också i något sämre skick, här krävs omfattande renovering. Huset disponeras med 5 stora rum och ett stort charmigt bondkök. Även här har man vacker utsikt över fågelsjön och den fina gårdsbilden.

På tomten finns också ett stort garage/ladugård om ca 230 kvm med två portar, gjuten platta med smörjgrop, och loft samt vidbyggt vagnslider om ca 100 kvm och uthus/garage om ca 80 kvm.

Stor trädgårdstomt med fina gräsytor för lek och spel, uppvuxen trädgård med ordnad uppfart till husen och de stora ekonomibyggnaderna.

Närhet till buss 643 som trafikerar Älmsta/Hallstavik samt badplats och båtplats vid Väddöviken. Till sommaridyllen Grisslehamn är det ca 7 km och 10 km till Älmsta som erbjuder välsorterad ICA supermarket, skolor, affärer, restauranger, vårdcentral och apotek.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, tillträde sker när avstyckningen vunnit laga kraft. Möjlighet finns att ansluta vatten och avlopp till befintlig gemensamhetsanläggning på Bergby gård.

Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.