Edebovägen 20

Edebovägen 20

Slutpris

1 250 000 kr


Häverödal— Hallstavik— Norrtälje

Edebovägen 20


Slutpris
1 250 000 kr

Häverödal— Hallstavik— Norrtälje

Varmt välkommen till en pampig familjevilla med sekelskifteskänsla och lummig och lättskött tomt!

Varmt välkommen till en pampig familjevilla med sekelskifteskänsla och lummig och lättskött tomt!

Huset med kvadratmetrarna för familjen och gäster. Bostaden passar bra för generationsboende eller någon som driver verksamhet och behöver tillgång till verkstad eller förvaring.

Huset har en fin karaktär och görs påmind om ortens historia, både interiört och exteriört.

Huset fördelas på två plan med en utbyggnad med garage. 7st. rum som fördelas om 141+66m². Originaldelen erbjuder en välkommande hall med trapp upp till ovanvåningen. Stort och luftigt vardagsrum med traditionell salong i anslutning. Charmigt kök med detaljer från förr, från köket nås utbyggnadsdelen. Badrum i retrostil med badkar, duschhörna och tvättpelare tvätt-och torkmaskin(2016 ändvänt fåtalgånger). En trappa upp möts du av ett allrum som binder ihop samtliga rum på planet samt utgången till husets balkong i rakt söderläge. 3 st. sovrum vara ett "master bedroom". erbjuds på det övreplanet. Utbyggnadsdel från 1977 erbjuder en egen ingång och hall, trapp ned till källaren samt ett sovrum på planet. Vidare nås ett stort garage med palts för 1 bil eller verkstad för den händige. Finns även ett separat kallgarage vid infarten. Flertalet parkeringsplatser erbjuds på den välskötta uppfarten. Trevlig uteplats vid entré i rakt söderläge, perfekt att avnjuta en trevlig stund med vänner och familj!

Egenborrad brunn och kommunaltavlopp, fiber indraget till huset.

Ett stenkast från bostaden når man förskolor, lekparker samt vacker natur. På en trevlig promenad finner du Hallstaviks centrum med bra utbud av det allmänna!

Häverödal erbjuder fin grönska, lummigt område med charmiga villaområden. Ny fräsch tempobutik med gott utbud. Anrika Lundåsvallen med fotbollsplan, asfalterat skidspår och motionsspår. På Lundåsvallen firar man även traditionsenligt valborg med brasa. Promenadavstånd till golfbanan som sträcker sig från Hallstavik till Häverödal.

Ca 5 minuter från bostaden ligger Hallstavik, en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger ungefär en timme bort med buss både med direkt och via kommunen. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter via buss.
I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel.


Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
141/66 kvm
Driftkostnad
23 668 kr/år
Tomtarea
2 291 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-06-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Edebovägen såldes av oss 2024-06-07. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Edebovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.