Ekvägen 10

Ekvägen 10

Slutpris

1 400 000 kr


Hallstavik— Norrtälje

Ekvägen 10


Slutpris
1 400 000 kr

Hallstavik— Norrtälje

Härlig villa i centralt och barnvänligt område!

Välkomna till Ekvägen 10 och denna trevliga villa med fritt läge och delvis omgärdad av en uppvuxen syrenhäck. På en lummig och ombonad trädgårdstomt hittar ni detta välplanerade enplanshus med källare samt dubbelgarage, förråd och med två gäst/arbetsrum med extra sovplatser. I bästa sydläge har huset ett inglasat uterum med infravärme om så behövs och ett trädäck som knyter byggnaderna samman. Vidare på tomten finns en gullig friggebod en berså för lata dagar och fruktträd.

Husets planlösning erbjuder på entréplan: Kök, matplats med öppen planlösning mot vardagsrum, sovrum och toalett. Från sällskapsdelen har man utgång till den härliga altanen och det inglasade uterummet. Källaren som räknas som biarea (67 kvm) erbjuder två sovrum, arbetsrum och en rymlig tvättstuga, relaxavdelning med jacuzzi och dusch i anslutning samt bra förrådsutrymmen. Källaren har vattenburen golvvärme i sovrum samt el -golvvärme i tvättstugan och relaxavdelningen. Källaren har egen ingång.

Många mervärden får du som köpare såsom t.ex inglasad altan, två luftvärmepumpar samt extra sovplatser eller kanske hobbyrum i egen del, dubbelgarage samt en hel källarvåning med vattenburen golvvärme och med egen ingång. Dess läge gör att du kommer bo barnvänligt och i ett omtyckt område nära skola, dagis, café, affärer, kommunikationer, speedwaybana, gym, och ishall. Ja, listan kan göras lång.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
70/67 kvm
Driftkostnad
35 480 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-09-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ekvägen såldes av oss 2023-09-27. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Ekvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.