Fjärdvägen 5

Fjärdvägen 5

Slutpris

2 650 000 kr


Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje

Fjärdvägen 5


Slutpris
2 650 000 kr

Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje

Nyrenoverat & vinterbonat med vattentoalett

I populära hammarskogen med fin bad och båthamn ligger detta påkostade fritidshus som byggts ut till 80 kvm och renoverats de senaste åren på en öppen och solig trädgårdstomt om 2403 kvm med stora gräsytor och berg i dagen.

Huset som fortfarande är under renovering är till 90% färdigställt med vackra och påkostade materialval som inte gör någon besviken. Här bjuds en generös planlösning med två till tre sovrum , stort härligt vardagsrum i öppen plan mot kök och matplats samt badrum och gästtoalett. Det stora vardagsrummet som blir husets hjärta har braskamin, stora glaspartier och vacker liggande panel. De stora sovrummen har vackra ekgolv och ljusa fina ytskikt. Altan under tak i söder samt förberett för altan i insynsskyddat västerläge. På tomten finns även ett uthus med vidbyggt förråd om ca 10-15 kvm.

Den stora fina tomten har generösa gräsytor för lek och spel, vackert slätt berg i dagen och lättskötta planteringar. Tomten ligger lugnt belägen på återvändsgata och gränsar i bakkant mot allmänning och byggnaderna ligger långt in på tomten. Från huset når man enkelt den välordnade båthamnen, där båtplats finns, samt det stora fina badet bara 5-600 meter bort.

Hammarskogen är ett mycket välordnat område där alla fastigheter har åretruntvatten och gemensamt avlopp för vattentoalett. Här finns en båthamn med plats för alla hus i föreningen samt en mycket fin badplats. I området finns även fotbollsplan, bouleplan m.m. här anordnas varje år ett fint midsommarfirande och VM, -vägmästerskapen i fotboll. Stabil förening med mycket god ekonomi.

Välkommen till Hammarskogen


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
29 800 kr/år
Tomtarea
2 403 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-12-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fjärdvägen såldes av oss 2020-12-02. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Fjärdvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.