Grinddalsvägen 7

Grinddalsvägen 7

Slutpris

1 650 000 kr


Utsund— Hallstavik— Norrtälje

Grinddalsvägen 7


Slutpris
1 650 000 kr

Utsund— Hallstavik— Norrtälje

Stort, avskilt och vinterbonat med vattentoalett

Välkommen till detta rejäla vinterbonade fritidshus om 135 kvm, med vattentoalett på en stor och avskild trädgårdstomt om 4790 kvm med vacker utsikt över åkrar och ängar.

Huset har de senaste åren byggts ut (2004-2005) och totalrenoverats till ett fint skick. Här ryms den stora familjen i hela sju stora ljusa rum varav fem bra sovrum. Här finns också ett stort välutrustat kök med vacker utsikt över åkrar och ängar, badrum med vattentoalett samt en SPA-avdelning med dusch och bastu i källaren. Från vardagsrummet med braskamin når man den stora fina altanen i väster delvis under tak med sol från lunch tills den går ner bortom ängarna. På tomten finns även tre mindre uthus om ca 15, 20 respektive 15 kvm i varierande skick.

Den stora fina trädgårdstomten har fina gräsytor för lek och spel, lummiga träd & fruktträd, prydnads & bärbuskar, pioner, perenner samt några mindre lättskötta rabatter. Ordnad uppfart och fina grusgångar, här är det bara att flytta in och njuta!

Vägen plogas vintertid och i denna fastighet kan man även bo året runt om man så önskar.

Välkommen på visning!


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
29 610 kr/år
Tomtarea
4 790 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-09-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Grinddalsvägen såldes av oss 2019-09-07. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Grinddalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.