Häverövägen 245-247

Häverövägen 245-247

Slutpris

2 000 000 kr


Gässvik— Hallstavik— Norrtälje

Häverövägen 245-247


Slutpris
2 000 000 kr

Gässvik— Hallstavik— Norrtälje

Villa med garage på stor tomt

Välkommen till detta välutrustade hus om 120 kvm från 1997 på en stor härlig trädgårdstomt om hela 7360 kvm med stor gräsytor för lek och spel, garage och uthus.

Huset välkomnar med hall och fina garderobsutrymmen i öppen plan in till det stora vardagsrummet med braskamin och stora fönster samt utgång till altan. På entréplan finns också matplats för 4-6 personer i mysigt burspråk med utsikt över tomten, välutrustat arbetskök, badrum och ett stort sovrum. På övre plan finns allrum med kamin, badrum och två sovrum.

Den stora härliga tomten bjuder på fina plana gräsytor för lek och spel, en del fruktträd, stora altandäck och en spännande bäck som rinner från den närbelägna badsjön ut till havet. Tomten har två adresser, två infarter och går att stycka av till två om man så önskar. På tomten finns även ett garage om ca 30 kvm med gjuten platta och golvbrunn, ett uthus/förråd om ca 25 kvm samt en vedbod.

Gässvik är en mindre by med mestadels äldre bebyggelse norr om den lilla badsjön Gässvikssjön. Härifrån når men enkelt bad i saltsjön tex vid bergby gård ca 3 km, tätorterna Älmsta 7 km och Hallstavik 10 km. Inom 350 m finns SL buss 643 som går mellan Älmsta och Hallstavik.

Detta hus fungerar perfekt både som permanentboende och som vinterbonat fritidshus för dig med lite högre krav.

Välkommen till Gässvik!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
27 975 kr/år
Tomtarea
7 360 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på häverövägen såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på häverövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.