Koabackstigen 14

Koabackstigen 14

Slutpris

2 200 000 kr


Trästa— Hallstavik— Norrtälje

Koabackstigen 14


Slutpris
2 200 000 kr

Trästa— Hallstavik— Norrtälje

Charmigt och renoverat med båtplats i Väddöviken!

Välkommen till detta drömlika paradis i Roslagens famn där charmen och harmonin blomstrar i fulländad symbios. Här finner du en plats som omfamnar naturens skönhet, badmöjligheter och totalt lugn. Den stora trädgården och det gemytliga huset, tillsammans med en lika förtjusande gäststuga, skapar en magisk atmosfär. Fastigheten är privat belägen längst in på återvändsgata med närhet till Väddöviken. En pittoresk stig leder ned till viken där du har rättigheter för bad och båtplats samt del i sjöbod. Vattnet ligger endast 400 meter bort. Den inbjudande och lättskötta naturtomten belägen på höjden, bjuder på flera mysiga sittplatser för avkoppling och gemenskap.

På fastigheten finns även en praktisk redskapsbod. Vattenförsörjningen sker via en egen borrad brunn. Bredband via fiber kan enkelt beställas. Viktigt att notera är att fastigheten är belägen utanför detaljplanelagt område, vilket ger frihet för eventuella framtida byggplaner. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en äkta pärla i Roslagens hjärta – en plats där drömmar blir till verklighet.

Med en promenad bort finns servitut för bad och båtplats i Väddöviken. Härifrån kan ni ta båten till de charmiga hamnkrogarna i Grisslehamn, åka till Bonden glasskalas, handla i Älmsta med dess utbud och restauranger, butiker och en mycket välsorterad Ica Supermarket eller uppleva den fina kanalen som tar er ut till Björköfjärden. Ta en promenad till färjelägret i Trästa där intresseföreningen har det årliga notdraget fram till midsommar eller cykla till den lokala puben på Bergby gård där det anordnas musikkvällar, trubadurer, utställningar medans man kan avnjuta en fantastisk mat och dryck i lantlig miljö. Även en padelbana finns.

Ca 5 km till Älmsta med stor Ica Supermarket, apotek, Systembolagsutlämning, restauranger mm. Åker ni 10 minuter norr över så nås sommaridyllen Grisslehamn. Busshållplats ca 200 m från huset som tar dig till Norrtälje och vidare till Stockholm eller Uppsala.

Kort och gott ett fantastiskt ställe i skärgården med närhet till både natur och aktiviteter!


Varmt välkomna på visning!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
17 432 kr/år
Tomtarea
2 057 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-08-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Koabackstigen såldes av oss 2023-08-28. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Koabackstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.