Kusbyvägen 27a

Kusbyvägen 27a

Slutpris

595 000 kr


Hallstavik— Norrtälje

Kusbyvägen 27a


Slutpris
595 000 kr

Hallstavik— Norrtälje

Välplanerad lägenhet i populärt område!

Välkommen till Kusbyvägen 27 A och denna välplanerade trea om 65 kvm i orginalskick. Lägenheten ligger en trappa upp med balkong i bästa västerläge. Hallen erbjuder generöst med garderober samt säkerhetsdörr. Trivsamt kök med goda arbetsytor och en matplats. Intill köket möjligheten att nyttja som sovrum alternativt kontor och /eller gästrum eller öppna upp till ett större matrum. Rymligt vardagsrum med plats för önskat möblemang samt utgång till västervänd balkong med bra storlek och härlig utsikt mot innergården. Ett sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och exempelvis en byrå, ett duschrum med duschhörna.

Skicket är någorlunda välbehållet men kommer behöva kärlek från någon händig och det är egentligen bara kreativiteten som kan hindra dig. Fiber finns i huset!

Här bor du i en lugn, välskött och naturskön del av Hallstavik. En Närlivs finns i kvarteret och till Hallstaviks centrum tar det ca 10 min att promenera. Hallstavik erbjuder ett bra serviceutbud i form av butiker och restauranger, mataffärer, skolor och förskolor. Varför inte göra ett besök till det tempererade utomhusbadet som har öppet om sommaren. Från Hallstavik finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Uppsala, Norrtälje och Stockholm.


Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter.
Direkt närhet till strövområden, nära HZ speedway-arenan, Hallstaviks Centralskola och livsmedelsbutik. Från lägenheten till Hallstaviks centrum är det ca 900 m.

Du bor kompromisslöst på Kusbyvägen, du har föreningens parkering utanför dörren, närlivs runt hörnet samt vacker natur för ett trevligt träningspass eller en lugn promenad. En promenad på ca 10 minuter är du vid Hallstaviks centrum, ett trevligt torg med bra utbud med allmän service.

Brf Blåklinten - Solid föreningen belägen i centrala Hallstavik om 8 bostadshus med 144 lägenheter och 2 lokaler i Hallstavik. Föreningen har gjort flertalet bra renoveringar, läs gärna mer under renoveringar. Här bor du i en lugn, välskött och naturskön del av Hallstavik.

Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger bara på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns Förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX bana, speedway arena och golfklubb. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 640 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Kusbyvägen såldes av oss 2024-04-23. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Kusbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.