Kustvägen 33

Kustvägen 33

Slutpris

1 900 000 kr


Skärsta— Hallstavik— Norrtälje

Kustvägen 33


Slutpris
1 900 000 kr

Skärsta— Hallstavik— Norrtälje

Stor villa med stilfull interiör, pool och sjöutsikt!

Ta chansen att förvärva en 1 ½-plansvilla med sekelskiftskänsla och moderna teknikaliteter.

När du stiger in på uppfarten möts du av en välkommande första anblick, på entréplanet möts du av en rejäl och rymlig farstu med bra plats för avlastning. Vidare så leds ni in till hallen, här når du samtliga plan via trappor upp till övreplan samt ned till källaren. Gästtoalett finner du i anslutning till hallen. Spatiöst och luftigt vardagsrum med fina detaljer som kakelugn och trägolv bara för att nämna några. Ljust och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, utgång till altanen. Stora fönsterparti i två väderstreck som ger trevligt ljusinsläpp till både kök och vardagsrum. I anslutning till hallen finner ni ett stort och gediget sovrum som går att nyttja efter önskemål.
En trappa upp så möts Ni av ett allrum som binder ihop samtliga rum på planet. Till höger hittar ni dörren in till sovrum 2 och vidare dörren till det helkaklade badrummet italiensk inspiration. Vidare så finner ni "master bedrom" som utformar sig som en "mini" svit med eget stilfullt helkaklat badrum och dusch i anslutning till rummet. Stor garderobsvägg med bra förvarings möjlighet. Klädkammare som idag nyttjas som sovrum samt utgång till balkong i öst läge med sjöutsikt! Källarplan med generösa ytor som går att inredda efter önskemål. I källaren finner ni pannrum, tvättstuga.

Klassikträdgårds tomt om2 490m² med gräsyta för lek och sport och äppelträd. Stor altan i insynsskyddat läge med delvis under tak, plats för grillen och sällskapsmöbler. Special beställd pool i plåt som ved eldas och håller värmen bra

Parkeringsplats för 1 -3 st. bilar i vid uppfarten . Kommunalt vatten och avlopp, fiber indraget.


Naturskönt läge med närhet till skog och sjö. På 2 minuters bilfärd når man Skärsta handelsområde med tempobutik och järnaffär, vidare ca 3 minuter till nås Hallstaviks centrum med bra utbud av allmänservice. Bra gång och cykelvägar från fastigheten in till Hallstavik.

Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. Båtklubb vid viken. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik på gångavstånd från bostaden.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Ring/maila för intresse av visning!


Boarea/biarea
125/33 kvm
Driftkostnad
44 080 kr/år
Tomtarea
2 490 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Kustvägen såldes av oss 2024-04-03. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Kustvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.