Lavarö Strömsborg 24 / Lavarö / Hallstavik / Norrtälje

Charmigt Torp

Slutpris
610 000 kr
Referensnummer
126 583
Boarea
37 kvm
Driftkostnad
13 852 kr/år
Tomtarea
4 720 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lavarö Strömsborg 24 såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Hallstavik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lavarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor, solig, uppvuxen trädgårdstomt om 4 720 m² med stora gräsytor för lek och spel ligger detta fina timmrade torp om 37 m² med massor av charm.

Den stora tomten ligger mycket fint i ett högt, öppet, soligt och insynsskyddat läge med fruktträd, buskar och massor av vildblommor. Här finns en gammal jordkällare i fint skick och ett uthus om ca 15 kvm. Ca 500m till Båtsviken där båt med motor och båtplats ingår.

Den fina timmrade stugan har all gammal charm bevarad men är ändå i ett mycket fint skick. Stort luftigt vardagsrum med rymd och en stor murad öppen spis. Härligt charmigt kök och ett sovrum. Altan under tak i västerläge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.