Nordanskogsvägen 22

Nordanskogsvägen 22

Slutpris

5 200 000 kr


Grisslehamn— Hallstavik— Norrtälje

Nordanskogsvägen 22


Slutpris
5 200 000 kr

Grisslehamn— Hallstavik— Norrtälje

Boende utöver det vanliga med fin sjöutsikt över Väddöviken.

Boende utöver det vanliga med en fin utsikt över Väddöviken med en farled som leder norrut mot det öppna havet via Grisslehamn och Singö och söderut mot Väddö Kanal och Stockholm. Huset håller högsta kvalitén och klarar dom högt ställda energikraven samt är utrustad med solceller. Ett optimalt boende för dig som söker lugn och ro men inte vill avstå från alla bekvämligheter. Här kan du bo året runt eller använda huset som sommarnöje med hög standard.

Huset är på 110 kvm med en optimal planlösning och har härliga sällskapsytor och fantastiska fönsterpartier med utgång till den stora altanen som ligger i perfekt söderläge och har en fin utsikt mot farleden samt områdets park. Solen går upp över Väddö på andra sidan Väddöviken. Kök med en praktisk köksö och full maskinell utrustning samt med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare finns en värmande braskamin som inbjuder till myskvällar framför brasan. Huset har även 3 sovrum, duschrum, teknik/tvättstuga samt gästtoalett. Inredning är av genomgående hög kvalitet. Solen går upp över Väddö på andra sidan Väddöviken.

Härlig naturtomt om 1 737 kvm med grusad uppfart. Det är ca 150 m till en fin sandstrand. På bryggan nedanför Norrby Gård finns det en möjlighet att hyra båtplats (båtplatser finns reserverade). Väddöviken erbjuder vacker natur, bra fiskevatten och flera trevliga utflyktsmål såsom sommaridyllerna som här kallas ”smultronställen” på Väddö och Grisslehamn.

En stor fördel vid köp av nyproducerad bostad är att du har en låg driftskostnad samt att du har befrielse från fastighetsskatt i 15 år.

Nordanskog ligger fint vid vattnet längs Väddöviken. Med närhet till både natur och hav är Nordanskog en perfekt utgångspunkt för utflykter. På bekvämt cykel- eller gångavstånd kommer man till Norrby Gård där det finns ett stall med ridhästar att hyra och till Bergby Gård där det finns Bed & Breakfast, padel, solljusterapi och musikkvällar.
På 15 minuter kommer man till vackra Grisslehamn, en åretrunt levande fiskehamn med flera restauranger och butiker bla en mindre ICA butik, Albert Engström museum och det populära spahotell Hotell Havsbaden samt Eckerölinjens Ålandsfärja. Resan till Åland tar bara 2 timmar, det finns normalt 3 avgångar varje dag. Även Älmsta nås på 15 minuter med stor ICA-butik, apotek, järnhandel, möbelaffär mfl butiker och en 18 håls golfbana samt Roslagens Sjöfartsmuseum. Med egen båt kan du också ta dig till Grisslehamn och Älmsta.
Uppsala ligger bara på ungefär en timmes pendlingsavstånd. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden. Leden har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn. I Roslagen kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns ett stort föreningsliv och med flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här är en kommun att leva, bo och njuta i!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
17 350 kr/år
Totalareal
1 737 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Nordanskogsvägen såldes av oss 2024-05-28. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Nordanskogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.