Nyodlingsstigen 31 / Hallstavik / Norrtälje

Avskillt lugnt läge

Slutpris
485 000 kr
Referensnummer
118 575
Boarea
45 kvm
Driftkostnad
8 118 kr/år
Tomtarea
2 950 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Nyodlingsstigen 31 såldes av oss 2014-04-28. Se alla våra försäljningar i Hallstavik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hallstavik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor, solig fritidsstomt om 2 950 kvm med stora plana gräsytor ligger detta fina, fräscha fritidshus om 45 kvm med två bra sovrum kök och vardagsrum i öppen plan.

Huset har en braskamin och en rejäl matplats för 4-6 personer framför fönstret i söder. Fräscht kök med gott om plats för matlagning och en härlig altan under tak i perfekt söderläge.

Tomten som är som gjord för lek och spel har stora plana gräsytor och ett lugnt, avskilt läge långt från trafik och faror. Perfekt solläge med den sista kvällssolen på den fina altanen utanför den vedeldade bastun om ca 10 kvm. Här finns även en gäststuga på ca 16 kvm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.