Rosenstigen 6

Rosenstigen 6

Slutpris

1 270 000 kr


Hallstavik— Norrtälje

Rosenstigen 6


Slutpris
1 270 000 kr

Hallstavik— Norrtälje

Hemtrevlig villa med generösa ytor belägen på barnvänlig adress med närhet till det vardagliga!

Ta chansen att förvärva en stor villa på populär-och barnvänligadress med naturen som granne!

Anmäl er till visningen/intresse för att ta del av besiktningsprotokollet.

Hemtrevlig villa om generösa 137m² som vetter mot fin grönska och allmänning! Lugnt område med gångavstånd till centrum med got utbud av allmän service samt det nybyggda badhuset och det populära utomhusbadet.

Huset är fördelat på två plan, på entréplan möts du av en välkommande hall med plats för hatthylla och kapphängare för ytterkläder, praktiskt tvättstuga med tork- och tvättmaskin samt arbetsbänk och diskho. Stilfullt helkaklat badrum med golvvärme(el) anno 2018. 2 st. gedigna sovrum vara ett nyttjas som kontor idag. Stort och luftigt vardagsrum med mysfaktorn braskamin och utgång till den inglasade veranda. Charmigt och fullutrustat kök med matplats. En trappa upp erbjuds du av ett ett stort allrum som med enkla medel går att bygga till ytterligare ett sovrum. Duschrum med toalett och duschhörna samt ett stort sovrum.

Fristående garage med asfalterad uppfart med gott om parkeringsmöjligheter.. Gångavstånd till Hallstaviks nya badhus samt populära utomhusbad.

Plan och lättskött trädgårdstomt om 888m², gott om palts för odling, sport och lek. Mesta dels vetter tomten mot allmänning.

På Rosenstigen möts du av ett uppväxt villaområde med naturen runt hörnet, perfekt boende för familjen eller för dig som söker lugn och ro! Uppskatta område med närhet till fina promenadstråk med vacker natur till aktiviteter för både barn och vuxna som t.ex. golfbana eller utomhusbad. Bekvämt avstånd till skola från förskola till gymnasium samt det vardagliga i Hallstaviks centrum.

Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. HIK är den lokala idrottsföreningen och erbjuder ett rikligt föreningsliv för barn och vuxna. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Bekväma avstånd till kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde enligt överenskommelse, varmt välkommen på visning!


Boarea
137 kvm
Driftkostnad
30 250 kr/år
Tomtarea
888 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-03-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Rosenstigen såldes av oss 2023-03-02. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Rosenstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.