Dalarövägen 12

Dalarövägen 12

Slutpris

1 870 000 kr


Centrala Handen— Handen— Haninge

Dalarövägen 12


Slutpris
1 870 000 kr

Centrala Handen— Handen— Haninge

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för mer information och visning.

Bekvämt boende med hiss där även el ingår i månadsavgiften såväl som övriga driftskostnader. Detta utöver det unika centrumläget och närheten till samtlig service gör detta boende optimalt och enkelt för den bekväma köparen. Lägenheten är belägen på våning 3 av 6 med härlig söderbalkong och disponerar över 52,5 välplanerade kvadratmetrar som även erbjuder öppna sociala ytor. Bostaden är genomgående ljus med modern stil och erbjuder ett renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymligt sovrum med gott om förvaring i form av garderobsvägg samt stort och fräscht badrum utrustat med tvättmaskin.

Till bostaden finns ett förråd och inom föreningen finns cykel och barnvagnsförråd, bastu, föreningslokal och övernattningsrum.

Brf Syrenen 1 är en välhållen förening med en mycket fin, välskött och ljus gård som central punkt. Där finns, förutom lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt bord och bänkar samt en iordninggjord boulebana. Från Brf Syrenen är det endast ett stenkast till flera handelsplatser som Port 73 och Haninge Centrum. Flertal gym som Sats och Nordic Wellness finns i närheten och Torvalla bad och ishall endast 10 minuters promenad bort. Naturreservatet och sjön Rudan är beläget strax intill där Haningeborna gärna utövar diverse fritidsaktiviteter sommar som vintertid.
Strax intill finns även Haninge närsjukhus såväl som busshållplats som tar dig ända in till Gullmarsplan och Nacka. Med pendeltåget nås Nynäshamn och Stockholm Central inom 30 minuter.

Varmt välkommen till ett bekvämt boende!


Boarea
52.5 kvm
Avgift
4 865 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-04-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.