Kvalövägen 27 / Vega / Handen / Haninge

I Vegastaden - med låg avgift och generösa uteplatser!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 660 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-09
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kvalövägen såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Kvalövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vega är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Beläget i Vegastaden finns detta familjevänliga radhus, uppfört 2014, med bekväm parkeringsplats utanför den egna entrén och härliga uteplatsytor med stora altaner mot grönt naturstråk. Bostaden karakteriseras av stilren dansk design, stora panoramafönster mot natur samt modern planlösning med öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Här finns viktiga detaljer som förråd, generösa altanytor, takfönster och inte minst en låg avgift. Optimalt boende för barnfamiljen där kompisen oftast bor endast några meter bort.

I Brf Vega Haninge bor du i en förening med stor gemenskap intill god och nyetablerad barnomsorg och fina skolor. Gångavstånd bort finns nya Vega station som inom 20 min tar dig till Stockholms city. Området präglas av naturnära boenden mellan Rudans naturreservat och sjön Drevviken men ändå nära till gediget serviceutbud som erbjuds i Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats.

En av få chanser du inte kan missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vega - Haninges nya stadsdel

Idealt beläget med närhet till stad, natur och skärgård. Med den nya stationen kommer plötsligt Vega mycket närmare resten av Stockholm – så nära att det lägger grunden för en helt ny stadsdel, som blir Haninges nya medelpunkt.

Shopping och service

På gångavstånd från Vega finns Port 73 som invigdes 2010 med 40 butiker och restauranger. Tio minuters cykelväg ligger Haninge Centrum, med en uppsjö av butiker och restauranger, apotek, banker och annan service.

Sport och fritid

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett inspirerade boende som har närhet till allt. Vega gränsar till ett flertal grönområden däribland Drevviken där man kan bada sommartid och vintertid är det många som åker skridskor där. Strax söder om Vega ligger Rudans friluftsområde och naturreservat. Här kan du ta del utav sommaren på bästa möjliga sätt med att fiska, bada, cykla och vandra. Det finns flera vandrings- och motionsleder samt en mountainbikeslinga. Du kan även spela frisbeegolf, beachvolleyboll och boule på särskilda banor. På vintern kan man åka skridskor på den stora sjön och längdskidor i de upplysta spåren. I Handen finns även ett flertal stora sportanläggningar och Torvallas sim-och ishall.

Kommunikation

Det kommer att vara lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil. Utformningen av den nya pendeltågsstationen fokuserar på effektiva flöden för resenärerna med dubbla rulltrappor och enkla anslutningar, så att det ska vara enkelt att ta bussen, cykeln eller bilen till pendeln. Ett busstorg kommer att finnas i direkt anslutning till stationen med förbindelser mot Skogås, Farsta och Haninge Centrum. En stor cykelparkering byggs nära entrén, och bredvid stationen kommer det finnas 200 parkeringsplatser.

Skola och familjeliv

I Vega planerar man öppna mellan sex och åtta förskolor de närmsta åren, för att klara anstormningen av inflyttande barnfamiljer. Det kommer också att byggas ett helt ny F-9-skola, och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor. Idag finns befintliga skolan Måsöskolan och ett flertal förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.