Midgårdsvägen 32

Midgårdsvägen 32

Slutpris

2 470 000 kr


Centrala Handen— Handen— Haninge

Midgårdsvägen 32


Slutpris
2 470 000 kr

Centrala Handen— Handen— Haninge

Perfekt 3:a med centrumläge!

Äntligen erbjuds en perfekt 3:a som har allt, läget, skicket och boendestandarden. Intill Haninge centrum och utsökta kommunikationer men samtidigt lugnt belägen med flertal skolor, badhus och natur runt knuten finns nu denna unika och optimala lägenhet för den kräsna familjen som helst inte kompromissar med detaljerna.
Förutom ett stamrenoverat samt utbyggt badrum, möjlighet till bastu och ett modernt kök finns här två rymliga sovrum, generöst vardagsrum med utgång till en möblerbar inglasad balkong och utsikt över föreningens gröna innergård med lekplats och grillmöjligheter.

Brf Hanveden är en stabil HSB förening med de stora renoveringsarbetena bakom sig där det i den låga månadsavgiften rymmer värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Inom föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga samt parkeringsmöjligheter.
Intill föreningen finns Haninge centrums nöjes och shoppingutbud samt pendeltåg som inom 25 min tar dig till Stockholm city. Runt hörnet väntar naturreservatet Rudan med bad, skridsko och motionsmöjligheter, Torvalla idrottsanläggning med is och badhall och flertal skolor för stora som små samt mycket mer.

Missa inte denna unika chans!
Välkommen!


Boarea
77.2 kvm
Avgift
4 764 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-09-21

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Midgårdsvägen såldes av oss 2019-09-21. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Midgårdsvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.