Nynäsvägen 84, vån 3 / Handen - Haninge / Handen / Haninge

Nyproducerad 3:a om 71,5 kvm med två balkonger - fri utsikt!

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea
71.5 kvm
Avgift
3 640 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 18 (Hiss finns)
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nynäsvägen såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Nynäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen - Haninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kontakta mäklaren för visning! Nyproducerad och välplanerad 3:a om 71,5 kvm med två balkonger - med fin och fri utsikt mot City! Ni möts av en välkomnande hall med praktisk förvaring bakom skjutdörrar. Genomtänkta och stilrena tillval såsom golv som pryds av vitlaserad ek, kök med tillvalda luckor i vitt och snygga mässingsbeslag samt tilltagna arbetsytor i sobra färger. Känslan är både modern och unik. Kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Matrum som med fördel kan delas av till ett separat rum om så önskas. Härifrån når ni ut till den större av de två balkongerna. Gott om plats för diverse möblemang och planteringar.

Ett toppmodernt badrum med stilrena materialval och utrustat med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv och helkaklade väggar. Ett väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng, förvaring i två garderober och övrig möblering. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Det mindre sovrummet rymmer enkel säng och och garderob, här finns även den mindre av de två balkongerna - med fri utsikt mot City!

450 bostäder planeras att byggas tillsammans med specialistsjukhus, biograf, butiker, restauranger samt en ny modern bussterminal under marken. Med mindre än en minuts promenad kommer du att kunna nå bussterminalen samt pendeltåget som tar dig till Stockholm City på 23 minuter. Haninge centrum finns runt hörnet med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. Vill du bada eller njuta av naturen finns naturreservatet Rudan några minuter bort. I byggnaden finns det även två lokaler som enligt plan ska hyras ut till Coop och kaféverksamhet. Dessa beräknas årligen inbringa cirka 2 miljoner till föreningen (enligt eko. plan).

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.