Nynäsvägen 84, vån 3

Nynäsvägen 84, vån 3

Slutpris

2 695 000 kr


Handen - Haninge— Handen— Haninge

Nynäsvägen 84, vån 3


Slutpris
2 695 000 kr

Handen - Haninge— Handen— Haninge

Nyproducerad 3:a om 71,5 kvm med två balkonger - fri utsikt!

Kontakta mäklaren för visning! Nyproducerad och välplanerad 3:a om 71,5 kvm med två balkonger - med fin och fri utsikt mot City! Ni möts av en välkomnande hall med praktisk förvaring bakom skjutdörrar. Genomtänkta och stilrena tillval såsom golv som pryds av vitlaserad ek, kök med tillvalda luckor i vitt och snygga mässingsbeslag samt tilltagna arbetsytor i sobra färger. Känslan är både modern och unik. Kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Matrum som med fördel kan delas av till ett separat rum om så önskas. Härifrån når ni ut till den större av de två balkongerna. Gott om plats för diverse möblemang och planteringar.

Ett toppmodernt badrum med stilrena materialval och utrustat med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv och helkaklade väggar. Ett väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng, förvaring i två garderober och övrig möblering. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Det mindre sovrummet rymmer enkel säng och och garderob, här finns även den mindre av de två balkongerna - med fri utsikt mot City!

450 bostäder planeras att byggas tillsammans med specialistsjukhus, biograf, butiker, restauranger samt en ny modern bussterminal under marken. Med mindre än en minuts promenad kommer du att kunna nå bussterminalen samt pendeltåget som tar dig till Stockholm City på 23 minuter. Haninge centrum finns runt hörnet med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. Vill du bada eller njuta av naturen finns naturreservatet Rudan några minuter bort. I byggnaden finns det även två lokaler som enligt plan ska hyras ut till Coop och kaféverksamhet. Dessa beräknas årligen inbringa cirka 2 miljoner till föreningen (enligt eko. plan).

Välkomna på visning!


Boarea
71.5 kvm
Avgift
3 640 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 18 (Hiss finns)
Såld
2019-12-13

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Nynäsvägen såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Nynäsvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.