Sleipnervägen 51

Sleipnervägen 51

Slutpris

1 850 000 kr


Handen— Haninge

Sleipnervägen 51


Slutpris
1 850 000 kr

Handen— Haninge

Gavel 2:a i populär förening!

Renoverad GAVEL 2:a belägen i centrala Handen med balkong mot lugn, insynsskyddad innergård. Lägenheten är belägen 3 tr upp och har genomgående renoverats under de senast åren och försetts med ett modernt och mycket smakfullt badrum, ljust och fräscht kök med ljusa färger och komplett maskin utrustning.
Lägenheten disponerar över generösa 74 kvm. Mycket goda förvaringslösningar finns i separat klädkammare, skjutdörrsgarderob i hallen samt förråd beläget i samma trappuppgång.

Brf Loke HSB är en av de största föreningarna i Handen med över 600 lägenheter. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande.

Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med närhet till allt som Centrala Handen har att erbjuda. Det är mindre än 500 meter till flertal skolor och förskolor. Slätmossens och Rudans naturreservat samt Torvalla idrottsanläggning är belägna strax intill så även Handen Centrum med utmärkt serviceutbud. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 25 min) och Nynäshamn.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 851 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-05-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.