Timmervägen 24D

Timmervägen 24D

Slutpris

2 150 000 kr


Handen— Haninge

Timmervägen 24D


Slutpris
2 150 000 kr

Handen— Haninge

Charmig 2:a med en härlig uteplats i nordväst läge!

ACCEPTERAT PRIS!
Nu saluförs en charmig 2:a med radhus känsla samt en möblerbar uteplats i nordväst läge! Välkomnande hall med golvvärme som är genomgående i hela bostaden. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till uteplatsen. Sovrum med plats för säng samt sängbord.

I Kolartorp är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand o springleder även skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär samt även nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg.

Nära till allt
De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum, finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum finns större köpcentrum, sjukhus och annan
kommunal service, på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns dessutom ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Egen simhall, sporthall och bibliotek, stort centrum och matbutiker samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö. Läget gör det enkelt att pendla till Stockholm från ex Handenterminalen.

Välkommen på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
1 973 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-10-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.