Tuvvägen 13 / Handen / Haninge

Stor och välplanerad 1:a med generös balkong!

Slutpris
1 395 000 kr
Boarea
40,5 kvm
Avgift
3 347 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5
Såld
2019-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tuvvägen såldes av oss 2019-02-27. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Tuvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor och välplanerad 1:a belägen i populära Slätmossen i Handen! Lägenheten är bekvämt belägen en trappa upp i hus med hiss i välskött förening. Möjlighet finns till snabbt tillträde!

Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, skapas sociala utrymmen och en känsla av rymd och trivsamhet. Från köket finns utgången till den generösa balkongen som delvis är inglasad, har snygg trätrall och inbjuder till umgänge på varma sommarkvällar. I vardagsrummet finns en sovalkov med plats för dubbelsäng och alkoven kan, med enkelt möblemang, avdelas från vardagsrummet.

Badrummet är snyggt renoverat med klinkergolv, kaklade väggar, tvättmaskin och påkostad duschkabin. I hallen finns hela fem garderober och till lägenheten hör även ett praktiskt vindsförråd.

Belägen på populära Tuvvägen med vackra strövområden utanför porten. Ett idylliskt boende för den som söker friluftslivet i kombination med närheten till Handen C:s gedigna butiksutbud, pendeltåg och utmärkta kommunikationer. Buss finns ett stenkast bort och trafikerar även sträckan nattetid. Med bil kan man smidigt ta sig ut på Nynäsvägen som tar en till Stockholm C på ca 15 minuter.

Till lägenheten finns en inre reparationsfond om 4969 kr som kan användas till renovering av lägenheten.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration