Tuvvägen 92 / Handen - Slätmossen / Handen / Haninge

Renoverat gavelläge på familjära Tuvvägen!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
90.5 kvm
Avgift
5 583 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna radhus på Tuvvägen såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Tuvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen - Slätmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För den kräsna familjen erbjuds en totalrenoverad familjeidyll, belägen med ett unikt gavelläge på Tuvvägen 92 samt med uppskattad lekplats utanför det egna huset och lämpar sig bäst för familjen som uppskattar väldisponerade ytor och ett bekvämt boende där tid lämnas åt fritidsintressen, familj och vänner.
Radhuset disponerar över generösa, sällskapliga utrymmen på entréplan samt upp till 4 st sovrum på våningsplan. Förutom ett välplanerat kök med fullutrustad maskinpark finns även två badrum (båda renoverade med våtrumsintyg). Tomten är generös och staket finns runt om vilket är praktiskt för familjen med små barn eller husdjur. Två generösa altaner står till ditt förfogande samt därutöver en härlig gräsyta runt hela huset. Praktiska förråd finns på både fram och baksida.
Här bor du i ett mycket uppskattat och familjärt bostadsområde med stor grannsämja, bilfria gator och två underbara naturstråk inpå bostadsområdet, Rudans naturreservat och Slätmossens naturpark där familjen joggar, tar en promenad med barnen eller hunden, plockar svamp och bär, badar, åker skridskor, skidor och mycket mer.

Inom den välordnade föreningen med god ekonomi finns både parkeringsplatser och garage. Till ditt förfogande står föreningens bastu och sällskapslokal, placerat i separat byggnad. Flera cykel och redskapsförråd finns. Strax utanför bostaden finns en mindre lekplats och några meter bort ännu en större.
Inom kort gångavstånd erbjuds flertal skolor och mycket god barnomsorg. Haninge Centrum med mångfacetterat serviceutbud nås inom 5 minuter och utsökta kommunikationer finns endast 100 m bort med direktbussar till bl. a Gullmarsplan och kommunens övriga delar. Stockholms innerstad nås inom 30 min oavsett om du åker pendeltåg eller bil.

Välkommen till en sällsynt chans du inte kan missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.