Tuvvägen 102 / Handen - Slätmossen / Handen / Haninge

Sällsynt familjeidyll med generösa ytor!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
100.5 kvm
Avgift
6 124 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-01-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Tuvvägen såldes av oss 2020-01-02. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Tuvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen - Slätmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Tuvvägen 102, mellan Rudans naturreservat och Slätmossens naturpark finns nu denna sällsynta familjeidyll till försäljning. Radhuset disponerar över generösa, sällskapliga utrymmen på entréplan samt upp till 4 st sovrum på våningsplan. Förutom två badrum och två förråd finns här två uteplatser som täcker in dygnets samtliga soltimmar. Vid entrén, med förmiddagssol, möts du av en trevlig trädgård med bl. a blommande körsbärsträd i maj och stenlagd uteplats och på den privata uteplatsen som nås från vardagsrummet, finns ett generöst trädäck samt gräsyta där grillfesten gör sig bäst. Strax utanför finns en mindre lekplats och några meter bort ännu en större. Här finns rum för både stora och små. Bostaden genomsyras av ljusa rum och ytor och har under de senaste åren framförallt ytskiktrenoverats vartefter där det senaste tillskottet är köket som fått sig en rejäl uppfräschning under 2016.
Här bor du i ett mycket uppskattat och familjärt bostadsområde med stor grannsämja, bilfria gator och två underbara naturstråk inpå bostadsområdet, Rudans naturreservat och Slätmossens naturpark där familjen joggar, tar en promenad med barnen eller hunden, plockar svamp och bär, badar, åker skridskor, skidor och mycket mer.

Inom den välordnade föreningen med god ekonomi finns både parkeringsplatser och garage. Till ditt förfogande står föreningens bastu och sällskapslokal, placerat i separat byggnad. Flera cykel och redskapsförråd finns. Strax utanför bostaden finns en större lekplats och några meter bort ytterligare en.
Inom kort gångavstånd erbjuds flertal skolor och mycket god barnomsorg. Haninge Centrum med mångfacetterat serviceutbud nås inom 5 minuter och utsökta kommunikationer finns endast 100 m bort med direktbussar till bl. a Gullmarsplan och kommunens övriga delar. Stockholms innerstad nås inom 30 min oavsett om du åker pendeltåg eller bil.

Välkommen till en sällsynt chans du inte kan missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.