Utgårdsvägen 39

Utgårdsvägen 39

Slutpris

1 785 000 kr


Centrala Handen— Handen— HANINGE

Utgårdsvägen 39


Slutpris
1 785 000 kr

Centrala Handen— Handen— HANINGE

Välplanerad mini 2:a i toppskick!

Varmt välkomna till denna välplanerade 1:a som har gjorts om till en praktisk mini 2:a! Belägen i mycket populärt och lugnt område med lummiga innergårdar, närhet till Handen C, skolor och vackra strövområden.

Lägenheten bjuder på ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, rymlig hall med gott om förvaring samt tillhörande källarförråd. Här finns även ett stilrent och modernt kök med komplett utrustning av rostfria vitvaror, goda arbetsytor och plats för matbord. Vardagsrummet ,med snyggt parkettgolv, är idag indelat för att skapa ett separat sovrum men kan med enkla medel göras om till en stor 1:a.

Lägenheten är belägen i Brf Runstenen som är en populär och välskött förening med närhet till det mesta. Utanför porten finns ett flertal grönområden, skolor ligger ett stenkast bort och Handen C:s gedigna butiksutbud och pendeltåg ligger endast fem minuter bort. Handen är ett expansivt område där både bostäder, nytt centrum och en mängd nya arbetsplatser är planerade.

Varmt välkomna till ett hem där det bara är att flytta in och bo!


Boarea
37 kvm
Avgift
2 351 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2018-01-12

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Utgårdsvägen såldes av oss 2018-01-12. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Utgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.