Vallavägen 125

Vallavägen 125

Slutpris

2 305 000 kr


Handen— Haninge

Vallavägen 125


Slutpris
2 305 000 kr

Handen— Haninge

Välplanerad 4:a med inglasad balkong!

Varmt välkomna till denna stilrena 4:a belägen på högsta våningen i familjärt område omgiven av grönska och med kort avstånd till skola, utmärkta kommunikationer och Handen C:s gedigna butiksutbud.

Genomgående välplanerat ytor som passar perfekt för barnfamiljen Hallen har generösa avhänginsytor och skjutdörrsgarderober. Två badrum varav det ena är utrustad med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Idag finns tre sovrum och de två mindre kan slås ihop till ett större. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och har en hel garderobsvägg. Vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp och här finns även utgången till den inglasade balkongen där man kan njuta av den fridfulla utsikten över lekpark och innergård. Köket inbjuder till matlagning med praktiska arbetsytor, moderna vitvaror och plats finns för stort matbord för långa familjemiddagar.

Vallavägen 125 är belägen i välskött förening med vidsträckta strövområden runt knuten, gångavstånd till badplats samt Torvalla sport-och simhall samt till förskola och skola. Handen är centralorten i Haninge kommun som är en expansiv kommun som erbjuder allt man kan önska och behöva.

Flexibelt tillträde!


Boarea
90 kvm
Avgift
5 688 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-09

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2022-08-09. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.