Lilla Hundens gata 409 / Haninge

Välplanerad 1-planare med gavelläge!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
94/4 kvm
Driftkostnad
35 643 kr/år
Tomtarea
185 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-12
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lilla Hundens Gata såldes av oss 2020-06-12. Se alla våra försäljningar i Haninge samt även på Lilla Hundens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen med gaveln mot lugnt naturområde finns på Lilla Hundens gata 409 ett välplanerat radhus till salu.
Bostaden består av rymliga 94 kvm bekvämt fördelade på ett plan bestående av 4 rok varav 3 st sovrum, kök med unikt burspråk, badrum och separat tvättstuga.
Här finns en mycket privat och helt insynsskyddad uteplats där stort utrymme lämnats till soldyrkaren och trädgårdsbotanikern. Intill träaltan och den stenlagda uteplatsen finns även ett förråd samt ett ytterligare vidbyggt rum med separat ingång, väl anpassat för den egna företagaren, tonåringen eller uthyrningspotential.
Stora renoveringsarbeten är utförda däribland ventilerat golv (Granab), nytt tak och nytt kök. Garageplats i länga samt ytterligare parkeringsplats finns inom samfälligheten.

Gavelläget gränsar till allmänning och vacker skogsnatur med stigar som leder bort till Tyresta Nationalpark med en av Sveriges största urskogar samt Svartbäcksskolan (ca 500 m) med intilliggande idrottsanläggning och möjlighet att spela tennis och padel utomhus. För den hästintresserade finns närbelägna Skutans gård mindre än 1 km bort.
Närområdet i centrala Brandbergen erbjuder mångfacetterat närcentrum där service, biograf och bowlinghall finns samt utomhusbad sommartid.
300 m bort erbjuds utmärkta busskommunikationer med tät trafik till bl a Gullmarsplan, Tyresö samt Haninge centrum med större serviceutbud och pendeltågstrafik.

Varmt välkommen till en unik möjlighet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Svartbäcken

Svartbäcken är familjär bostadsidyll med närhet till förskola, skola och fantastiska strövområden.

Affärer och Restauranger

Flertal gallerior och handelsplatser finns i din absoluta närhet däribland Port 73 och Haninge Centrum med brett serviceutbud.

Sport och fritid runt hörnet

Svartbäcken är belägen intill Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Här finns gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Du kan uppleva orördhet, tystnad och avskildhet – bara två mil från Stockholms centrum. Kom ut och njut!

Kommunikation

Genom Vendelsömalm och Svartbäcken passerar ett flertal busslinjer. Några ansluter till pendeltåget i Haninge Centrum medan andra förbinder andra delar av Haninge med bland annat Tyresö och Stockholm. Det finns gång- och cykelvägar till Haninge Centrum, Brandbergen samt till Tyresta by.

Skolor och barnomsorg

Svartbäcksskolan har förskola, grundskola och särskola upp till årskurs 5 respektive 6. Vendelsömalmsskolan har undervisning F till årskurs 9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.