Valfiskens gata 851

Valfiskens gata 851

Slutpris

3 800 000 kr


Haninge

Valfiskens gata 851


Slutpris
3 800 000 kr

Haninge

Atriumhus i populärt område!

Belägen i ett lugnt naturområde finns på Valfiskens gata 851 ett välplanerat radhus till salu.
Bostaden består av rymliga 94 kvm bekvämt fördelade på ett plan bestående av 4 rok varav 2 st sovrum, allrum, kök, badrum och separat tvättstuga.
Här finns en mycket privat och helt insynsskyddad uteplats. Intill träaltan och uteplatsen finns även ett förråd samt ett ytterligare vidbyggt rum med separat ingång, väl anpassat för den egna företagaren, tonåringen eller uthyrningspotential.
Stora renoveringsarbeten är utförda däribland omfattande ventilerat Nivell golv och nytt tak. I hallen har man även tillgång till vinden med bra förvaringsmöjligheter. Garageplats i länga samt ytterligare parkeringsplats finns inom samfälligheten.

Nära till allmänning och vacker skogsnatur med stigar som leder bort till Tyresta Nationalpark med en av Sveriges största urskogar samt Svartbäcksskolan (ca 500 m) med intilliggande idrottsanläggning och möjlighet att spela tennis och padel utomhus. För den hästintresserade finns närbelägna Skutans gård mindre än 1 km bort.
Närområdet i centrala Brandbergen erbjuder mångfacetterat närcentrum där service, biograf och bowlinghall finns samt utomhusbad sommartid.
400 m bort erbjuds utmärkta busskommunikationer med tät trafik till bl a Gullmarsplan, Tyresö samt Haninge centrum med större serviceutbud och pendeltågstrafik.

Varmt välkommen till en unik möjlighet!


Boarea
94 kvm
Driftkostnad
28 150 kr/år
Tomtarea
178 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-01-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.