Remontgatan 6

Remontgatan 6

Slutpris

4 150 000 kr


Hässelby— Stockholm

Remontgatan 6


Slutpris
4 150 000 kr

Hässelby— Stockholm

Charmigt radhus på 4 plan med möjlig uthyrningsdel!

Välkommen till Remontgatan 6 när du parkerat bilen på uppfarten kliver du in på den trevliga trädgården med ett fruktträd och en stor altan med plats för både utemöbel och grillplats. I huset bor du på väldisponerade 94kvm fördelat på tre våningar med en trevlig stor altan i bra solläge. När du kliver in möts du av en rymlig hall med bra förvaring. Från hallen når du bostadens kök som även inrymmer plats till ett köksbord. Köket är renoverat 2006-2007 där hela köket gjordes om. Köket har gott om förvaring och arbetsytor, här har du även diskmaskin, kyl och frys, ugn och en kompostkvarn i diskhon. Köket är uppfört i en tidlös design med vita luckor och ett mörkare kakel över diskbänken. Köksön med den inbyggda glashällen skapar en bra möjlighet till att kunna socialisera med gäster medans maten lagas. Upp för trappen når du mellanvåningen där badrummet ligger som renoverades 2006-2007 med kakel på både väggar och golv. Här finns även ett elegant badkar och en tvätt pelare. Badrummet är rymligt och ljust och med en stor garderobsvägg för förvaring. Intill badrummet ligger wc:n med kakel på både golv och väggar. Wc:n renoverades 2021. På detta plan finner du även master bedroom med stora ytor för både dubbelsäng och skrivbord. Här finns även en garderob integrerad i väggen. På det översta planet ligger vardagsrummet med stor yta för hela familjen framför den öppna spisen. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från de många fönsterpartierna och dörren ut till den mysiga balkongen. På översta våningen ligger även det andra sovrummet med plats för både större säng och skrivbord mot fönstret.


Uthyrningsdel:
Idag disponeras bottenvåningen som en uthyrningsdel med egen trädgård och ingång från baksidan vilket får det att kännas som en helt egen bostad.
I uthyrningsdelen finns ett kök med spisplattor och diskmaskin. I bostaden finns en sovalkov med plats för större säng. Det finns även goda möjligheter att ha matbord eller skrivbord också. Badrummet är rymligt med både duschhörna, tvättpelare, tvättställ och wc. Trädgården innehar både krusbär och svartvinbärsbuskar samt en öppen yta för utemöbler.


Boarea/biarea
94/23 kvm
Driftkostnad
46 677 kr/år
Tomtarea
184 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-08-31

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Remontgatan såldes av oss 2021-08-31. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Remontgatan.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, assisterande mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.